originalno!

TAMARA KALINIĆ SA DEČKOM DOMINIRALA U INDIJI: Usred Mumbaja pojavila se u najse*ski izdanju, SVI SU GLEDALI U DEKOLTE

Tamara Kalinić sa dečkom osvojila Indiju, pojavom je zasenila sve holivudske lepotice.

Moda
14:32h Autor:
TAMARA KALINIĆ SA DEČKOM DOMINIRALA U INDIJI: Usred Mumbaja pojavila se u najse*ski izdanju, SVI SU GLEDALI U DEKOLTE
Tamara Kalinić sa dečkom osvojila Indiju, Foto: Profimedia

U Mumbaju tokom vikenda bilo je svečano otvaranje Kulturnog centra "Nita Mukesh Ambani", a jednom od najvažniji događaja u Indiji prisustvovala je sva svetska elita, među kojima je bila i Tamara Kalinić. Naša modna influenserka blistala je u neobičnoj kreaciji u društvu svog dečka Filipa Testa.

U belom od glave do pete stigao je ovaj zaminljivi par na crveni tepih, a posebno je Tamara iznenadila sve svojim provokativnim stajlingom, u kojem su trbušnjaci, a i grudi, samo na malo drugačiji način, bili u fokusu. Naime, brineta je ponela dvodelni komplet - dugačku suknju dubljeg struka i kratak top koji je otkrivao donju liniju dekoltea. Poznata po savršenom modnom ukusu, sve je upakovala da deluje neverovatno zavodljivo, pa vulgarnosti nigde nije bilo mesta.

Dvodelni kompet je izrađen od raskošnog materijala ukrašenog vezom i čipkom. Autfit je upotpunila vrlo jednostavnom frizurom, dok od aksesoara ništa nije nosila, dopuštajući da ova "netipična venčanica" dođe do izražaja.

Deo ceremonije bile su i: Prijanka Čopra, Salma Hajek, Zendaja, Điđi Hadid, Peneleope Kruz, te poznati bolivudski glumci i glumice. Sve zvanice su se potrudile da ispoštuju kulturu i tradiciju Indije, pa su se mogle videti vrlo zanimljive modne kombinacije.

1 / 5 Foto: VARINDER CHAWLA / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Inspiracija su im bile šare, ukrasi i raskošna tkanina poznata za tamošnje podneblje, kao i tradicionalna ženska nošnja - sari.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs