pogledajte

SA OVIH 10 KOMADA IZGLEDAĆETE UVEK MODERNO I KAO DA IMATE MILIONE NA RAČUNU: Najbolje obučene žene znaju ove trikove

Kada se približimo novoj sezoni proleće-leto, uvek možete računati da će se u magazinima pojaviti solidan spisak osnovnih stvari kako biste sastavili savršen izgled takozvane "uniforme".

Moda
Autor:
SA OVIH 10 KOMADA IZGLEDAĆETE UVEK MODERNO I KAO DA IMATE MILIONE NA RAČUNU: Najbolje obučene žene znaju ove trikove
Tamara Kalinić, Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izrada prolećne kapsulne kolekcije može biti posebno nezgodna. Kao prvo, vreme se stalno menja – više nema potrebe za toplim zimskim kaputom, ali hladnoća, posebno ona koja nas uhvati predveče i dalje zahteva neki oblik toplije odeće, makar kada su u pitanju kaputi i jakne.

Prelazni kaputi poput trenča, lagane kožne jakne su ponovo odgovor na komplikovano pitanje: "Šta ću danas da obučem:" Podjednako su važni i bazični komadi koji se lako mogu kombinovati na više načina.

Prolećna garderoba takođe ostavlja mesta za one neodoljive komade u trendu - ipak smo i dalje opsednuti modom, a ovih dana ne postoji nijedna stvar koja nam ubrzava lupanje srca kao što je - suknja od teksasa.

Isto tako, osnova za prolećnu garderobu su i helanke u stilu pantalona - stilizujte ih sa bilo kojim od gore pomenutih komada i očekujtte samo pregršt komplimenata u kancelariji ali i van nje. Praktična dnevna haljina, poput košulje, je uvek savršen komad. Uparite je sa čizmama do kolena za večernje izlaske ili sa modernim patikama za dnevni look.

Osmišljavanje vaše prolećne trendi garderobe nikada nije bila lakša – niti je izgledala elegantnije – sa ovih 10 osnovnih stvari koje prosto morate imati u svom garderoberu.

Tradicionalni trenč kaput

Helanke pantalone

Texas suknja

Tanka perjana jakna

Košulja haljina

Alternativna kožna jakna

Tanki džemperi u boji

Blejzer u zemljanim tonovima

Minimalističke retro patike

"Tote" torba

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs