dama od stila

VANVREMENSKI KLASIK ANE IVANOVIĆ KOJI SVAKA ŽENA TREBA DA IMA: Demonstrirala kako treba da izgleda DAMA OD STILA

Klasik Ane Ivanović koji svaka žena treba ima u ormaru diže svaku kombinaciju na viši nivo i čini je prefinjenom.

Moda
Autor:
VANVREMENSKI KLASIK ANE IVANOVIĆ KOJI SVAKA ŽENA TREBA DA IMA: Demonstrirala kako treba da izgleda DAMA OD STILA
Ana Ivanović, Foto: ATA Images

Slavna teniserka Ana Ivanović oduvek je imala besprekoran stil i odličenje elegancije i sofisticiranosti. Njene odevne kombinacije često su u fokusu, a pokazala je da ume i u kežual izdanju da izgleda prefinjeno i atraktivno.

Ovog puta, na jednom događaju pokazala je kako izgleda prava dama, te da neguje stil koji su nekada nosile najpoznatije svetske dame.

Bivša teniserka uglavnom nosi klasike, koji nikada ne izlaze iz mode, ali takođe to što nosi ume da uklopi i iznese na najbolji mogući način.

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: ATA Images

Ana je događaj na kojem je bila glavna zvezda, upriličila cigaret pantalonama u sivoj boji, koje su se uklopile sa rolkom u istoj boji. Monotoniju je razbila nešto svetlijom bojom kariranog kaputa, koji je jedan od najvećih klasika i koji je uvek modi.

Cigaret pantalone svaka žena treba da ima u svom ormaru, budući da mogu da se nose u svakoj prilici - od poslovnih, svečanih do opuštenih.

Ne smemo zanemariti ni crne salonke koje je Ana obula i time pokazala da je nepogrešiva kada je moda u pitanju, a verujemo da ne postoji žena koja nema najmanje jedan par ove obuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs