U omiljenoj prodavnici akcijske cene traju i dalje – i vi ćete naći nešto za sebe!

U vodećoj prodavnici kvalitetne obuće redovito kupujemo sezonske modele obuće, a posebno ih volimo radi velikog izbora obuće od prave kože po najpovoljnijoj ceni.

Moda
Autor:
U omiljenoj prodavnici akcijske cene traju i dalje – i vi ćete naći nešto za sebe!
Foto: Deichmann

Reč je naravno o Deichmannu, našem prvom izboru za kupovinu i ovih zimskih dana kada tražimo novi par čizmi.

Ako ste se i vi kroz sve ove godine uverili u kvalitetu obuće u Deichmannu, posebno će da vas razveseli vest kako je sve do 8. januara aktivno posebno sniženje sezonske obuće – čizme, gležnjače, ali i patike i papuče u Deichmannu možete da kupite po posebnim, sniženim cenama.

Nikad lepše i nikad povoljnije

Obuća, Moda
foto: Deichmann

Ono što posebno veseli jeste činjenica da su na sniženju modeli koji su upravo ove sezone u trendu, pa je vaš idući odlazak u Deichmann odlična prilika da po povoljnoj ceni ugrabite najnovije modele. Osim čizama i gležnjača, ovde ćete da nađete i kvalitetne i udobne patike savršene za trening, a znamo da se mnoge žene ni zimi ne odustaju od nošenja svojih omiljenih patika.

Ne možemo da ih se zasitimo

U Deichmannu smo na sniženju pronašli ove trendovske modele u bojama zahvalnima za kombinovanje. U ponudi sniženih modela za žene izdvajaju se atraktivni modeli dubokih i plitkih čizama, a posebno su nam drage čelsi gležnjače, čizme na vezanje koje ćete da nađete u različitim visinama, te elegantne čizmice s potpeticom. U Deichmannu vas očekuju modeli izrađeni od različitih materijala pa tako možete birati između čizama od brušene kože, lakiranih modela ili obuće od kombinovanih materijala.

Obuća, Moda
foto: Deichmann

Patike na akciji? Uvek može.

Obuća, Moda
foto: Deichmann

Ako ovo sniženje želite iskoristiti za kupovinu novih patika, u Deichmannu ćete pronaći širok izbor modela iz kolekcija vodećih svetskih brendova. Snižen e velik deo asortimana sportske obuće, pa će na policama Deichmann prodavnica svoje nove savršene patike pronaći žene, muškarci, ali i najmlađi.

Sve do 8. januara u Deichmannu ćete pronaći snižene modele obuće za žene, muškarce i decu. Akcijsku ponudu istražite na zvaničnoj web stranici, a zatim se uputite u prodavnicu i uživajte u najvećem izboru snižene zimske obuće!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs