neobično

DŽESIKI PARKER DESILO SE ISTO ŠTO I MARIJANI MATEUS: Doživela je peh kakav se ne pamti

Sara Džesika Parker uslikana je dok je nosila neobičnu torbu u obliku goluba, te je mnoge podsetila na peh koji je doživela Marijana Mateus.

Moda
15:34h Autor:
DŽESIKI PARKER DESILO SE ISTO ŠTO I MARIJANI MATEUS: Doživela je peh kakav se ne pamti
Džesika Parker nosi torbu u obliku goluba, Foto: Profimedia

Snimanje nastavka popularne serije "Seks i grad" uveliko je u toku. Glavnu ulogu ponovo tumači Sara Džesika Parker koja će oživeti lik Keri Bredšo.

Nedavno su isplivale prve fotografije sa snimanja, dok je Džesika Parker uslikana u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Naime, glumica je nosila širi kombinezon u maslinastoj boji, dok je jedan detalj privukao posebnu pažnju.

Sara Džesika Parker
Sara Džesika Parkerfoto: Profimedia

Reč je o torbi u obliku goluba kakva se retko viđa. Dok je držala goluba u ruci, mnoge je podsetila na našu dizajnerku Marijanu Mateus koja je pre mnogo godina doživela pravi peh sa golubom.

Marijana Mateus
Marijana Mateusfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Srpska dizajnerka često privlači pažnju svojim izjavama i postupcima, dok ju je scena sa golubom obeležila za sva vremena.

Naime, uoči svoje modne revije želela je da bude originalna te je tom prilikom poletela u balonu iznad Sremskih Karlovaca dok je u ruci držala belog goluba kojeg je želela da pusti.

Golub je verovatno trebao da nosi posebnu simboliku, međutim uginuo je u Marijaninim rukama. Dizajnerka je izgledala kao da se ništa ne dešava, te je pustila golubia iz ruke, dok je on pao na beton.

Cela Srbija smejala se tom pehu, govoreći da ga je Marijana ubila. No tom prilikom se oglasio i striper Dejan Nestorović koji je bio pored nje u trenutku nemilog događaja.

"Nije tačno da je Marijana ubila goluba, on se samo ošamutio od vrućine i parfema, a kasnije smo ga pustili. Mnogi zli jezici izmiošljaju silne priče. Mnogo je osoba na estradi koje su ljubomorne na Marijanin uspeh, jer ona nije laka žena kao mnoge novopečene kreatorke, spisateljice i voditeljke.", rekao je Nestorović tada.

"Leteli smo balonom sa željom da iz ptičje perspektive pogledamo Novi Sad koji je zajedno sa Vojvodinom sve bliži Evropi. Najlepše žene upravo potiču iz pomenutog grada, a Marijana je brend Novog Sada i ja ću rado podržati svaki njen projekat", zaključio je on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs