MODNI DVOBOJ SESTARA: Ceca i njena sestra Lidija su blistale na svadbi Šaulića, ali koja se bolje obukla?

Ceca Ražnatović je kao svoju pratnju na svadbu Mihajla Šaulića i Marine Velimirović, dovela svoju sestru Lidiju i ćerku Anastasiju

Moda
09:30h Autor:
MODNI DVOBOJ SESTARA: Ceca i njena sestra Lidija su blistale na svadbi Šaulića, ali koja se bolje obukla?
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Svi su čekali momenat da vide kako na svadbu Šaulićevog sina dolazi Ceca Ražnatović. Pevačica se na slavlje pojavila u pratnji sestre Lidija Ocokoljić.

Ovom prilikom Ceca je pokazala sasvim novi stil oblačenja. Naime došla je obučena u crnu romantičnu haljinu do članaka koja je na sebi imala cvetni print. Sa crvenim ružem na usnama i noktima u istoj nijansi - Ceca je zablistala kao nikad do sada.

Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Lidija je došla obučena u klasičnu crnu usku haljinu spuštenih naramenica. Haljina je pratila vitku liniju gospođe Ocokoljić, koja je za ovu priliku pustila svoju dugu plavu kosu.

Lidija Ocokoljić, Ceca Ražnatović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Mihajlo Šaulić, je sin pokojnog Šabana Šaulića, a sada radi kao konzul Srbije u Cirihu. Na svadbi su bili prisutni i pevačice Marina Tadić, Zorica Brunclik, Milica Jokić, voditelji Zoran Pejić Peja i Dajana Paunović, folkeri Saša Matić i Nenad Manojlović, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i drugi.

1 / 5 Foto: Kurir / Nemanja Nikolić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs