ašraf hakimi i hiba abuk

GLUMICA PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM SA 12 GODINA MLAĐIM: Izazovnom haljinom prikovala sve poglede! (FOTO)

Poznati fudbaler i glumica dugih niz godina plove bračnim vodama, a sada su se pojavili zajedno na crvenom tepihu u Kanu!

Moda
Autor:
GLUMICA PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM SA 12 GODINA MLAĐIM: Izazovnom haljinom prikovala sve poglede! (FOTO)
Foto: Profimedia

Marokanski fudbaler Ašraf Hakimi (23) koji igra u francuskom klubu PSG i njegova 12 godina starija supruga španska glumica libanskog porekla Hiba Abuk (35) privukli su veliku pažnju na crvenom tepihu Kanskog festivala.

Ovaj ljubavni par je došao na gala događaj uoči promocije jednog od filmova, a glumica poznata po svojim zanosnim oblinama i plavim očima privlačila je poglede prisutnih zbog izazovne bele haljine sa otvorima na struku i na desnoj nozi.

Ašraf Hakimi i Hiba Abuk
foto: Profimedia

Hakimi se opredelio za crno odelo bez košulje, koje podseća na bade mantil.

Ašraf Hakimi i Hiba Abuk
foto: Profimedia

Inače, Hakimi i Hiba Abuk su nekoliko godina u braku i imaju dvoje dece.

Zbog poslovnih obaveza fudbalera, ovaj par je često razdvojen, te Hakimi koristi privatne avione i leti kako bi proveo vreme sa porodicom.

Putovanje avionom je za njih postala normalna pojava i uopšte ne štede svoj novac na ovaj vid transporta koji im omogućuje komfor i brza putovanja. Hakimi obično iznajmljuje avione po satu, a njegov omiljeni model je "Hawker 400" zbog stabilnosti i smatra se savršenim za letove u Evropi.

"Hawker 400" može maksimalno da preleti odjednom 2.600 kilometara i dostigne brzinu od 770 km/h. Ima kapacitet za sedam putnika, sa kupatilom i kožnim sedeštima te ostalim pogodnostima. Svakako nije dostupan za sve i mogu ga priuštiti samo odabrani jer iznamljivanje ovog aviona košta 3.100 evra po satu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs