MODNA REVIJA

SPEKTAKULARNA REVIJE BATE SPASOJEVIĆA OKUPILA POZNATE: Modeli inspirisani filmom "Praznik u Rimu" iz 50-ih! (FOTO)

Poznati modni kreator Bata Spasojević priredio je nezaboravno modno veče

Moda
Autor:
SPEKTAKULARNA REVIJE BATE SPASOJEVIĆA OKUPILA POZNATE: Modeli inspirisani filmom "Praznik u Rimu" iz 50-ih! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Modni kreator Bata Spasojević održao je sinoć spektakularnu reviju na Belom dvoru, gde je ljubiteljima mode predstavio svoju novu kolekciju za proleće/leto tekuće godine.

Brojne poznate liičnosti pratile su ovaj modni događaj iz prvih redova, a među njima su bili Seka Aleksić, Bojan Marović, Neda Ukraden, Ana Štajdohar, Vesna De Vinča, Milica Todorović, Ana Pendić...

1 / 6 Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Potpuno drugačija muško/ženska kolekcija, neviđena do sada na našim prostorima, sa akcentom na visoku eleganciju, ali sa Batinim prepoznatljivim pečatom modernog, izrađena je od najfinijih materijala - vune, kože, pamuka, materijala nove generacije ali i neprolazne svile.

1 / 11 Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Jedan od najpoznatijih sprskih modnih dizajnera i dobitnik brojnih nagrada u zemlji i inostranstvu je inspiraciju za proleće i leto crpeo iz putovanja, obilazaka velikih svetskih metropola, čuvenih muzeja arhitekture i muzike.

Ipak ono što ga je posebno vodilo kroz novu kolekciju je film koji je ostavio jak utisak na njega, ali i generacije koje se već decenijama dive ovom ostvarenju Roman Holiday, odnosno "Praznik u Rimu" sa Odri Hepbern i Gregori Pekom u glavnim ulogama.

Tako je publika tokom revije bila u prilici da kroz Batine modele oseti duh vremena filma iz pedesetih godina 20. veka i premijerno videla kreacije koje je naš dizajner dizajnirao upravo na čuvenim lokacijama iz ovog filma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs