sa stilom

SPOJ GLAMURA I ELEGANCIJE: Biljana Tipsarević održala modni spektakl, revija okupila brojne poznate! (FOTO)

Modna kreatorka Biljana Tipsarević priredila je modnim sladokuscima veče za pamćenje. Veliki broj poznatih dama iz brojnih sfera života podržalo je Biljanu, koja nije skidala osmeh sa lica.

Moda
16:19h Autor:
SPOJ GLAMURA I ELEGANCIJE: Biljana Tipsarević održala modni spektakl, revija okupila brojne poznate! (FOTO)
Foto: Nenad Karlić

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević održala je spektakularnu modnu bajku na reviji koju je održala u vrtu jednog beogradskog hotela.

U saradnji sa projektom "Be a model" predstavila je posebnu modnu kolekciju "Manifest".

Među damama koje su iz prvih redova pratile ovaj modni događaj bile su između ostalih, Marija Karan, Ilda Šaulić, voditeljka emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji Ljiljana Stanišić, Duška Jovanić, Snežana Dakić, Anastasija Ražnatović, Marijana Mateus, Marina Visković, Zorana Jovanović Zoranah, voditeljka Maja Nikolić...

1 / 5 Foto: ATAImages

Naravno, najveću podršku iz prvog reda imala je od supruga proslavljenog srpskog tenisera Janka Tipsarevića.

1 / 2 Foto: ATAImages

Nova kolekcija za proleće - leto 2022. odiše elegancijom i glamurom, a čine je svetlucave korset haljine jarkih, vedrih i neutralnijih boja različitih dužina, obogaćene raskošnim ukrasima, kao i elegantna sofisticirana odela- sakoi u kombinaciji sa pantalonama.

1 / 12 Foto: Nenad Karlić

Jedna od najtraženijih srpskih modnih kreatorki ostala je dosledna svom stilu, a ovoga puta uz ekstravagantne kreacije donela je duh Monte Karla u srpsku prestonicu.

Pre početka revije, Biljana je pozdravila veliki broj prisustnih medija i tim povodom izjavila:

- Ovih deset godina je za mene i naš brend veoma značajna i velika stvar. Svesna sam da ništa u životu nije zauvek. I sa takvim mišljenjem ulazim u svakodnevni posao koji radim. Pre svega sa velikom zahvalnošću za dobre stvari, ali i loše koje su me naučile mnogim lekcijama. Uz sve to stekla sam mnogo iskustva u vremenu kada se moda brzo menja, a to smo svi najviše osetili u vreme pandemije. Veoma sam zahvalna što sam imala sreće da se orkužim sa pravim timom ljudi koji mi je pomogao u ostvarenju svojih vizija i ciljeva. Većina njih je uz mene od prvog dana, više od deset godina, a ja ne mogu da verujem da je toliko vremena prošlo. Čvrsto verujem da postojanje brenda koji traje deset godina iza sebe nosi istrajnost, kontinuiran rad, usavršavanje i kvalitet. Sa druge strane jedna od najvećih lepota u ovom poslu je što radite sa devojka i ženama koje su moja večita inspiracija i veoma mi je važno da osluškujem njihove potrebe, ali i sud - izjavila je Biljana pred pristunim medijima, a potom dodala da joj je veoma značajan rad sa devojkama iz "Be a model" projekta.

- Devojke su sjajno iznele reviju i sve pohvale za njihov rad, trud i zalaganje. Verujem da će mnoge od ovih devojaka hodati svetskim pistama i ostvariti svoje snove u svetu modelinga- dodala je Biljana.

(Stil.Kurir.s)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs