prolećna inspiracija

UPEČATLJIVA MODNA KOMBINACIJA UZ POMOĆ JEDNOG TRIKA: Rene Zelveger je dokaz da su ove dve boje - savršen spoj!

Iako je neko vreme nismo viđali u javnosti, omiljena američka glumica Rene Zelveger na veliko se veselje svojih brojnih fanova, vratila u velikom stilu u novoj seriji 'Thing About Pam' koju je nedavno promovisala.

Moda
Autor:
UPEČATLJIVA MODNA KOMBINACIJA UZ POMOĆ JEDNOG TRIKA: Rene Zelveger je dokaz da su ove dve boje - savršen spoj!
Rene Zelveger, Foto: Profimedia

Postoje mnoge dokazane teorije o uticaju boja na raspoloženje, pa zašto ne biste ovoga proleća isprobale i neke tonove kojima do sada niste bile naklonjene?

Ove je sezone naglasak na veselim nijansama i tonovima, pa ako vam se sviđa ovakav način kombinovanja boja, a niste dovoljno hrabri ga u potpunosti primenite, možda vas inspiriše poznata glumica koje se mnogi sećaju i po ulozi u legendarnom filmu 'Dnevnik Brižit Džouns'.

Modni kritičari već su skovali i termin pod nazivom 'dopaminsko odevanje', što podrazumeva modne kombinacije u bojama koje automatski podižu raspoloženje, a takav je stil, sudeći po svemu, osvojio i Rene Zelveger.

NAJPOZNATIJA ZAVODNICA MEĐU SUPERMODELIMA PROŠETALA SAVRŠENU KOMBINACIJU: Ove dve boje zajedno su čisto SAVRŠENSTVO!

Rene Zelveger
foto: Profimedia

Plavokosa zvezda poznata je po svom prefinjenom stilu i briljantnim modnim rešenjima kad se radi o izdanjima na crvenom tepihu, ali i dnevnim stajlinzima.

Rene je tako prilikom dolaska u emisiju NBC-a 'Today Show' pokazala kako se može uneti malo vedrine u izgled uz pomoć nekoliko ključnih komada.

Uvek sjajno stilizovana glumica tako je s puno stila iskombinovala tamno plavi kaput i džemper s potpisom Maks Mare s narandžastim pantalonama i stileto cipelama što je rezultiralo šik modnom kombinacijom i upečatljivim kolor blok autfitom.

Spoj tamno plave i narandžaste boje na prvi se pogled čini ne baš dobrim ali stajling glumice je zaista veoma efektan i kul, zar ne?

Pa ako želite da unesete malo boje u svoja prolećna izdanja, neka vas nadahne izgled Rene Zelveger kojim je uspešno dokazala da samo malo boje čini itekako vidljivu razliku.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs