kako vam se dopada?

NJOJ JE SUĐENO DA BUDE KRALJICA: Kejt Midlton u najlepšem izdanju do sada! (FOTO)

Danas je britanska kraljevska porodica tradicionalno obeležila Dan Komonvelta u Vestminterskoj opatiji, a vovjotkinja od Kembridža ukrala je sve poglede, ponovo dokazavši da je savršeno ovladala formalnim stilom i da nema mesta za grešku.

Moda
Autor:
NJOJ JE SUĐENO DA BUDE KRALJICA: Kejt Midlton u najlepšem izdanju do sada! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kejt Midlton dugo nije izgledala tako elegantno, a opet zavodljivo i doterano, kao danas, a za to se pobirnuo monohromatski stajling u kraljevskoplavoj boji.

Slavna brineta izabrala je svoj omiljeni model haljine: kaput-haljinu A kroja i midi dužine, i to sa potpisom dizajnerke Ketrin Voker. Kreacija je sašivena po vojvotkinjinoj meri, a to se jasno i vidi, s obzirom da savršeno ističe njenu vitku figuru.

IMA 51 GODINU I NIJEDNU MANU: Ona ima telo boginje, um grešnice! Evo zašto je smatraju najopasnijom ženom Holivuda! FOTO

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Ovu prefinjenu toaletu krasili su reveri od plavog pliša, što joj je dalo posebno fin pečat, a Kejt ju je upotpunila klasičnim salonkama od prevrnute kože i fenomenalnim fascinatorom modne kuće Lock & Co.

SAD SE SIGURNO KAJE ŠTO JU JE OSTAVIO: Bivša supruga Romana Abramoviča gazi 5. deceniju i izgleda brutalno! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Čitavu kombinaciju je Britanka ukrasila i predivnim minđušama i ogrlicom sa safirom, koje su nekada pripadale princezi Dajani, a pretpostavlja je da je noseći ih želela da pruži podršku Ukrajini, s obzirom da je iste komade nakita nosila i u oktobru 2020. na sastanku sa ukrajinskim predsednikom Zelenskim i njegovom suprugom Olenom.

NOVA ZVEZDA CRVENIH TEPIHA JE PRELJUBNICA: Nakon afere u Rimu, ostavio ju je na aerodromu i otišao kući supruzi! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Šta vi kažete na ovo izdanje?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs