TRASFORMACIJA GODINE

NAJLEPŠA ŽENA SVETA NEPREPOZNATLJIVA: Izblajhane obrve, kratka kosa i kompletno u crnom, ostavile sve BEZ TEKSTA!(FOTO)

Jedna od najlepših manekekni današnjice prošetala je modnom pistom u izdanju u kome je gotovo neprepoznatljiva

Moda
22:12h Autor:
NAJLEPŠA ŽENA SVETA NEPREPOZNATLJIVA: Izblajhane obrve, kratka kosa i kompletno u crnom, ostavile sve BEZ TEKSTA!(FOTO)
Foto: Profimedia

Irina Šajk definitivno je pokupila svu pažnju na reviji modnog brenda Barberi u Londonu. Ova informacija ne bi trebalo da nas čudi, s obzirom na Irininin izgled i popularnost, ali ona pažnju ovoga puta nije privukla time, već drastičnom promenom izgleda.

Nije se pojavila ni najednoj od održanih Nedelja mode, a sada se pojavila sa frizurom koja izgleda kao da je ošišana do glave.

Manekenka je sve prisutne ostavila bez daha svojom pojavom na Burberry reviji dok je nosila najnovije komade iz zimske kolekcije. Obučena u crno od glave do pete, mamila je poglede prisutnih, ali ono što je svima zapalo za oko jeste njena frizura, koja deluje kao da je ošišana na potpuno kratko.

Irina Šajk
Irina Šajkfoto: Profimedia

Irinina kosa je, za potrebe ove revije je za potrebe ove revije, stilizovana tako da deluje kao da nema kosu, na to je i izblajhala obrve.

Kompletan staling i promena koju je učinio najverovatnije stilista, učinila je da manekenka izgleda gotovo neprepoznatljivo i potpuno drugačije nego ikada do sad.

Irina Šajk
Irina Šajkfoto: Profimedia

Podsetimo, prošle nedelje, Irina je na društvenim mrežama dala podršku ukrajinskom narodu nakon Putinove invazije i pozvala svoje obožavatelje da se uključe u rad humanitarnih organizacija koje pomažu izbjeglicama.

"Ne ratu! Doniraću UNICEF-u i ukrajinskom Crvenom krstu, linkove za donacije i resurse pronađite na mojim storijima, dajte šta možete. Molim se za mir", napisala je manekenka.

Na Instagram storiju je objavila tri fotografije iz skloništa ukrajinskih izbeglica, te istakla kako joj takvi potresni prizori slamaju srce.

"Donirajte barem jedan dolar. Kako da uopšte spavamo, radimo i funkcionišemo dok se ovo događa?", napisala je manekenka uz fotografiju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs