ŠTA REĆI...

LUDOST, HRABROST ILI PROSTO VULGARNOST: Poznata nemačka blogerka prošetala nešto što bi trebalo da je haljina...(FOTO)

Leoni Hane na reviji brenda Balmejn pojavila se u haljini za koju je utroseno ukupno 5 centimetara materijala...

Moda
Autor:
LUDOST, HRABROST ILI PROSTO VULGARNOST: Poznata nemačka blogerka prošetala nešto što bi trebalo da je haljina...(FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih i najuticajnijih modnih blogerki - Leoni Hane, ne propušta modne događaja širom sveta, pa je nedavno posetila i Nedelju mode u Parizu.

Lepa plavuša, koja inače važi za veoma ukusno obuženu i ženu od stila, ovoga puta se pojavila u haljini koja više otkriva nego što pokriva, ali BUKVALNO!

Leoni Hane
Leoni Hane foto: Profimedia

U pitanju je njena, sada već viralna, crvena haljina, sačinjena od neke vrste pvc-a, sa šlicevima i otvorima na sve strane (veoma nam je teško da objasnimo ovaj kroj, pa su zato slike tu).

Pored šliceva koji "sevaju", ono što je posebno privuklo pažnju svih prisutnih, a kasnije i medija i njenih Instagram pratilaca je činjenica da haljina ne pokriva ni celu zadnjicu, pa se Leone sve vreme pred fotografima dovijala kako da joj "ne ispadne prednji, dok "čuva" zadni deo tela.

Javnost je podeljena što se ovog stajlinga tiče. Jedni ga smatraju seksepilnim, dok su drugi mišljenja da je preteran, neukusan i provokativan na veoma vulgaran način.

Ova ekstravagantna toaleta definitivno je ogolila Leoni - bukvalno, tako da su se na trenutke videli gotovo intimni delovi tela.

Leoni Hane
Leoni Hane foto: Profimedia

Hrabrost, ludost ili avangarda?

Šta vi mislite o stajlingu poznate blogerke?

Leoni Hane
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs