Neverovatno

OVO SE NIKADA DO SADA NIJE DESILO U ISTORIJI BEOVIZIJE: Jedino Konstrakti pošlo za rukom! NEVEROVATNO!

Od kako je poznato da nas Konstrakta sa pesmom " In Corpore Sano" predstavlja na Evroviziji u Italiji, na društvenim mrežama se mogu videti najrazličitije reakcije. A ko je, zapravo, umetnica koja je iznenada pokorila trending i odnela ubedljivu pobedu?

Vip priča
Autor:
OVO SE NIKADA DO SADA NIJE DESILO U ISTORIJI BEOVIZIJE: Jedino Konstrakti pošlo za rukom! NEVEROVATNO!
Foto: Printscreen Youtube /rts zvanični sajt

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, apsolutni je pobednik na ovogodišnjoj Beoviziji! Upravo ovaj favorit iz senke, kako su je mnogii nazvali, predstavljaće nas u Torinu.

Osvojila je oko 45 hiljada SMS glasova od publike, što je navjeći broj od kako Srbija orzanizuje ovaj muzički festival! Takođe, dobila je i maksimalne poene od strane stručnog žirija!

Iako su za favorite važili neku drugi izvođači, Konstrakta je već posle prve polufinalne večeri napravila potpuni preokret, mediji su "poludeli" za njom, dok se na društvenim mrežama mogu videti najrazličitije reakcije. A do tada pesma "In Corpore Sano", čini se, kao da nije ni postojala!

Konstrakta
foto: Printscreen Youtube / RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Ko je, zapravo, ova ekscentrična umetnica?

Donosimo vam zanimljive stvari o njoj, koje su široj javnosti malo poznate!

Muzički počeci i solo karijera

Konstrakta je svoju muzičku karijeru započela u bendu "Mistakemisteke", a od 2007. je jedan od dva ženska vokala sastava "Zemlja Gruva". Već tri godine gradi solo karijeru, a prva pesma na tom putu joj je bila "Žvake", koju je objavila 2019. godine. Potom su usledili singlovi „Neam šamana“, „Nobl“, „Mekano“.

Ne prati trendove i glamur je ne privlači

Nikada se nije opterećivala brendovima i skupocenom garderobom, neretko kupuje u vintdž prodavnicama, Kaleniću. Uživa u onom u čemu se oseća udobno, bez obzira na cenu.

Privatan život

Ana je zavšila arhitekturu, udata je i ima dvoje dece - Lenu i Nikolu. A osim pevanja, uživa i u pisanju pesama. Naglasila je da potrebu za noćnim provodom zadovoljava na nastupima, a da obožava kada vreme provodi sa porodicom. Šaljivo je na "Beoviziji" dodala da ima još jednu važnu ulogu - upravnika zgrade!

Obožava etarska ulja

Već nekoliko godina uči o etarskim uljima.

- To je potpuno novi univerzum za mene. Mogla bih da kažem da sad već imam i dobru kolekciju. Koristim ih svakodnevno i u izradi aromakozmetike koju pravim i za sebe i za druge po porudžbini - rekla je Konstrakta.

Tri prstena

Od svekrve je dobila na poklon tri prstena, starih oko 100 godina, koji su postali deo njenog rituala pred svaki nastup.

Na Beoviziji se pojavila i 2009. godine

Tada je nastupala sa svojim bendom "Zemlja gruva", a predsavili su se pesmom "Svejedno je". Scenu je delila sa koleginicom Zoe Kida, koja je, takođe, učestvovala na ovogodišnjem takmičenju sa numerom "Bejb".

Zaista nema zdravstvenu knjižicu

Ova umetnica zaista nema zdravstvenu knjižicu, a u Italiju će ići sa privatnim zdravstvenim osiguranjem. Istakla je i da u svom timu za Evroviziju ima lekara iz raznih oblasti.

Kad je u pitanju poruka pesme, Konstrakta ističe:

Pesma ima više poruka, nije samo o zdravlju, već kako je ko bude slušao, tako će je i doživeti.

Ukoliko niste, poslušajte pobedničku pesmu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs