karla bruni

NAJPOZNATIJA ZAVODNICA MEĐU SUPERMODELIMA PROŠETALA SAVRŠENU KOMBINACIJU: Ove dve boje zajedno su čisto SAVRŠENSTVO!

Sa svoje 54 godine, Karla Bruni ne blista samo na modnoj pisti, već i van nje. Manekenka i bivša prva dama Francuske oličenje je francuskog šika, a njena svakodnevna izdanja decenijama inspirišu žene širom sveta.

Moda
Autor:
NAJPOZNATIJA ZAVODNICA MEĐU SUPERMODELIMA PROŠETALA SAVRŠENU KOMBINACIJU: Ove dve boje zajedno su čisto SAVRŠENSTVO!
Karla Bruni, Foto: Profimedia

Kako bi prisustvovala predstavljanju Burberry kolekcije za jesen/zimu, održanom u Londonu,Karla Bruni uspela je da zarobi sve poglede savršenim naizgled opuštenim izgledom, tipičnim za pariški stil, s crvenom i crnom kao glavnim adutima. Ovo je još jedan primer njene sposobnosti da zaslepljuje i odiše glamurom i elegancijom s klasičnim i bezvremenim odevnim predmetima, uobičajenim u svakom garderoberu.

Bivša prva dama je ovom prilikom za okosnicu svog izgleda odabrala crvene odevne predmete, koji čine ravne pantalone i bluza okruglog izreza dugih rukava. Jednostavna i vrlo laskava varijanta koja je istakla njenu lepotu i smeđu kosu.

Nošenje crvene boje od glave do pete postala je vrlo česta opcija među kraljevskim ličnostima i poznatima. Ne idući dalje,kraljica Leticija ili Pipa Midlton, mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, nedavno su se odlučile za ovu formulu, otkrivajući njen potencijal.

CECA I VIKTORIJA BEKAM NOSE TAŠNU SKUPLJU OD STANA U BEOGRADU: Zbog čega ove tašne koštaju preko 50.000 evra?! (FOTO)

Karla Bruni
foto: Profimedia

Preko ovih komada Bruni je dodala elegantan crni kaput midi dužine, sofisticiranog kroja koji je u tren oka nadogradio njen izgled. Isto tako, da bi zaokružila ovu modnu priču, ona se odlučila i za kaiš, torbu geometrijskog oblika i kožne čizme na visoku petu u istoj, crnoj boji. Na ovaj način, jednostavno je naglasila crvenu odeću ispod.

Što se tiče frizure i šminke, Bruni je zadržala prirodnost i jednostavnost po kojoj je poznata. Manekenka je svoju kosu srednje dužine odlučila da pusti, u ovom slučaju lagano valovitu, ali savršenog ležernog efekta, kao i zavesa šiške, vrlo prirodne teksture koje su padale u visini očiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs