da li možete da poverujete?

CECA I VIKTORIJA BEKAM NOSE TAŠNU SKUPLJU OD STANA U BEOGRADU: Zbog čega ove tašne koštaju preko 50.000 evra?! (FOTO)

Regionalna zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju popularnog takmičenja Zvezde Granda.

Moda
Autor:
CECA I VIKTORIJA BEKAM NOSE TAŠNU SKUPLJU OD STANA U BEOGRADU: Zbog čega ove tašne koštaju preko 50.000 evra?! (FOTO)
Ceca Ražnatović, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

I ovog puta,Ceca Ražnatović je stajlingom skrenula pažnju na sebe. Ona je obukla kožne pantalone, šljokičastu plavu jaknu i crnu majicu na bretele. Navikli smo da se pevačica oblači odmereno i bez puno eksperimenata, a ovaj stajling je upotpunila jedinstvenim aksesoarom, koji ne može svaka žena u Srbiji da priušti.

Ono što je privuklo najviše pažnje je, zapravo, Cecina torba. Naime, folk pevačica je ponela torbu čuvenog brenda Hermes, od krokodilske kože, a cena ovog aksesoara je više od 50.000 evra, što je cena jednog stana u Beogradu, piše Glossy.

Za one koji ne znaju, ova torba se smatra najluksuznijom na svetu i dostupna je samo VIP klijentima. Njena cena ide čak i do pola miliona evra, ukoliko želite najprestižniji model Hermès Himalaya Birkin.

Poznate svetske zvezde koje neguju svoj stil i nose prestižne stvari, vole ovaj brend, pa tako i Viktorija Bekam ima isti ukus kao Ceca i poseduje ovu torbu u svom garderoberu.

U čemu je tajna ovih torbi i zašto su tako skupe?

Birkinke se proizvode u Francuskoj, i to od kvaliteta vrhunske klase, kao što su teleća, aligatorova, pa čak i nojeva koža. Svaka je izrađuje ručno, a majstori su mahom završili parisku kožarsku školu Ecole Gregoire – Ferrandi i upotrebljavaju alat star oko 150 godina. Izrada obično traje od tri do četiri dana, a jedan majstor može da napravi najviše četiri torbe za Hermès. Oni koji koriste krokodilsku kožu moraju da imaju makar petogodišnje iskustvo rada na manje luksuznim modelima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs