pogledajte

KAKO VENSAN KASEL ZAVODI OVAKVE LEPOTICE? Žena francuskog glumca zapalila Internet! (FOTO)

Tina Kunaki, mlada francuska manekenka, svima poznatija kao supruga Vensana Kasela, u centru je pažnje gde god da se pojavi! To nas ni ne čudi, s obzirom da je reč o dami raskošne lepote i vretenaste, vitke figure, te sa upečatljivim, neretko izazovnim stilom.

Vip priča
Autor:
KAKO VENSAN KASEL ZAVODI OVAKVE LEPOTICE? Žena francuskog glumca zapalila Internet! (FOTO)
Tina Kunaki, Foto: Profimedia

Tina je redovan gost Nedelja mode širom sveta, pa očekivano nije propustila ni onu u Parizu, gde se na jednoj reviji pojavila u ekstremno provokativnoj, zavodljivoj kombinaciji.

Atraktivna 24-godišnjakinja izabrala je uzak, pripijen komplet - dugu, crnu suknju niskog struka koja prati liniju tela i kratko sečenu rolku, otkrivši tako svoj tanak struk i isklesane trbušnjake.

Gospođa Kasel oduševila je sve prisutne svojim seki izdanjem, a umesto štikli uskočila je u bajkerske čizme, čime je ovom autfitu dala urbani, kul pečat.

Ona je bujnu, kovrdžavu kosu ispeglala, a imala je i divan, zavodljiv mejkap - ruž u boji mesa i svetlucavu, srebrnu senku na kapcima.

Podsetimo, Tina je u braku sa francuskim glumcem od 2016, a ova veza oduvek intrigira javnost - što zbog činjenice da je on od nje stariji 31 godinu, što jer je malo ko očekivao da će nakon razvoda od Monike Beluči, jedne od najlepših žena na svetu, pronaći novu ljubav u dami jednako zanosnog izgleda.

No, mnogi tvrde da je nova gospođa Kasel čak i lepša od Monike, a jedno je sgurno - Tina uživa u pokazivanju svojih čari, pa redovno na Instagramu deli svoje izazovne fotografije.

Inače, Tina i Vensan su upoznali su se kada je ona imala samo 19 godina. No, razlika u godinama nije uticala na njihovu ljubav, koja je 2019. krunisana rođenjem ćerkice Amazonije. Jednom prilikom Kasel je napisao da je njegova supruga "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs