kako vam se dopada?

IZAZOVAN ŠLIC I BOJA HALJINE ZAPALILI INTERNET: Megan Markl se više ne oblači kao PRINCEZA! (FOTO)

Megan Markl i princ Hari sinoć u Los Anđelesu pojavili su se na dodeli NAACP nagrada, a uručena im je specijalna "Predsednička" nagrada za posebna dostignuća i istaknutu javnu službu.

Moda
Autor:
IZAZOVAN ŠLIC I BOJA HALJINE ZAPALILI INTERNET: Megan Markl se više ne oblači kao PRINCEZA! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje para na nekom zvaničnom događaju posle nekoliko meseci, pa nije ni čudo što su sve oči bile uprte u njih!

"Mislim da mogu da kažem da je moje poreklo sasvim drugačije nego ono moje neverovatne supruge, ali da su naši životi spojeni sa razlogom. Delimo posvećenost životu u službi, odgovornost u borbi protiv nepravde i uverenje da je ono što se najčešće zanemaraje najvažnije saslušati", rekao je Hari nakon što je primio nagradu.

Par je na scenu izašao u gala izdanju - Hari je izabrao klasično crno odelo, upotpunjeno belom košuljom i leptir-mašnom, ali je ipak sve poglede ukrala njegova lepa supruga!

MEGAN I HARI UŽIVAJU DOK SE KRALJICA BORI SA KORONA VIRUSOM: Poznati par nije skidao osmeh s lica celo veče! (FOTO)

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Megan je blistala u elegantnom, glamuroznom izdanju koje je istaklo njenu lepotu i figuru na pravi način. Izabrala je haljinu na jedno rame u kraljevskoplavoj boji sa neobičnim, upečatljivim detaljem - tirkiznim plaštom koji je lepršao iza leđa.

Ovu kreaciju potpisuje dizajner luksuznih toaleta Kristofer Džon Rodžers, a krasi je i provokativan, a ipak odmeren momenat - šlic koji je otkrio izvajane noge slavne Amerikanke.

Megan je izdanje upotpunila zlatnim sandalama sa kaišićima brenda Aquazzura, njenog omiljenog brenda kada je reč o obući, ali i divnim detaljima - velikim, zlatnim minđušama, Cartier narukvicom, te narukvicom sa sa safirima koja je nekada pripadala princezi Dajani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs