trend

7 TRENDOVA U SVETU VENČANICA KOJE ĆE OBELEŽITI 2022. GODINU: Mlade, planirajte savršenu haljinu na vreme! (FOTO)

Sezona venčanja nikad ne prestaje, ali trendovi u svetu venčanja neprestano se menjaju.

Moda
Autor:
7 TRENDOVA U SVETU VENČANICA KOJE ĆE OBELEŽITI 2022. GODINU: Mlade, planirajte savršenu haljinu na vreme! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Svake godine i sezone, u svetu venčanja ističu se novi favoriti koji obuhvataju sve od broja zvanica, lokacije i uređenja prostora do vereničkoh i venčanog prestenja, venčanice, cipela i šminke. 2021. godinu obeležila su mikro venčanja, impresivne lokacije i nepretenciozna romantika kada je reč o uređenju prostora, jednostavno i klasično venčano prstenje i venčanice koje su odmakle od klasike.

Ovaj put, posvetićemo se upravo raskošnom i raznolikom svetu venčanica ali i trendovima koji će ga obeležiti u 2022. godinu.

U godini ispred nas, trend venčanica koje izlaze iz okvira klasičnih venčanica bez sumnje će se nastaviti, ali s dodatkom povratka nekoliko elementa koje povezujemo s klasičnom idejom venčanice.

Trendi venčanice za 2022.

Svet venčanja u 2022. godini obeležiće nove trendi vjenčanice koje će se istaknuti kao jedan od njegovih najsjajnijih najzanimljivijih delova. Za sve one buduće mlade koje traže pomak od klasičnog i tradicionalnog, dizajneri venčanica i modni brendovi pripremili su nekoliko odličnih trendova.

Mini dužina ponovo će biti popularna alternativa klasičnoj dugoj venčanici, dok će dodatak boje ponuditi pomak od predvidljivog izbora bele venčanice. Efektne venčanice s naglaskom na volumen kao i venčanice koje to zapravo nisu, poput jednostavnih slip ili košulja-haljina u beloj boji biće savršeni izbor za one najodvažnije.

Buduće mlade koje traže romantiku, ali s modernim pomakom svoje će favorite pronaći u haljinama s podignutim okovratnikom te u velikom povratku čipke među najpoželjnijim trendovima u svetu venčanica. Osim savršenih modela za sve mlade koje traže novo izdanje klasike i one koje traže potpuni pomak od klasike, kolekcije u 2022. godini donose i neodoljivo jednostavne, ali istovremeno vrlo posebne modele venčanica za sve ljubiteljkke minimalizma.

Pogledajte trendi venčanice koje će obeležiti 2022. godinu donosimo u nastavku...

Jednostavnost minimalizma

Mini dužina

Visoki okovratnik

Naglasak na volumen

Alternativa klasici

Romantična čipka

Dodatak boje

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs