Oduševila

Lepršava haljina po snegu: Ovako je Megan Markl kombinuje sa modernim čizmama! (FOTO)

Za razliku od prethodnih pojavljivanja kad je nosila različite varijante omiljenih punđi, Amerikanka je za ovu priliku nosila raspuštenu kosu u blagim talasima

Moda
Autor:
Lepršava haljina po snegu: Ovako je Megan Markl kombinuje sa modernim čizmama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa ovih dana ima itekako prenatrpan raspored pa je nakon posete londonskom univerzitetu u pratnji supruga princa Harija posetila pozorište u Bristolu.

Usprkos snegu, mnogi su došli da vide omiljeni par s kraljevskog dvora koji će ovog aprila prvi put postati roditelji.

Vojvotkinja u crnom: Megan Markl najelegantnija do sada! (FOTO)

foto: Profimedia

Princ Hari i Megan posetili su legendarno pozorište Old Vik osnovano još u 18. veku koje je u fazi obnavljanja.

Uvek tip top skockana, Megan se ovoga puta umesto salonki s vrtoglavom petom, odlučila za nešto primerenije vremenskim uslovima: čizme "Marina" od maslinastozelene brušene kože s potpisom Sare Flint.

Usred žestokih napada da nosi lažni trudnički stomak: Megan Markl zablistala u jednom od najboljih izdanja do sada! (FOTO)

foto: EPA / Geoff Caddick

Ostatak stajlinga činio je moćni retro kaput iz prestižne vintidž prodavnice Vilijam Vintidž u kojoj često kupuje i Meganina dobra prijateljica Amal Kluni od koje je, sudeći po svemu, dobila vrlo korisne modne savete.

Ispod ovog prelepog kaputa koji izaziva žudnju zaljubljenica u modu, Megan je nosila lepršavu haljinu s potpisom Oskara de la Rente koju je budući da je napravljena od tanje tkanine iskombinovala s hulahopkama i čizmama - baš kako to rade poznate trendseterke.

Kejt Midlton u već viđenoj kombinaciji koja se opet vraća u modu: Izgled zaokružila torbicom u stilu Megan Markl! (FOTO)

foto: AP / Marc Giddings

Megan zna kolika je moć modnih detalja pa je ovaj zimski stajling upotpunila minijaturnom torbicom od brušene kože u istoj nijansi zelene kao i čizme, a istu je nosila na krštenju princa Luisa.

Zeleno od glave do pete: Odeća Kejt Midlton ima posebnu poruku! (FOTO)

foto: EPA / Geoff Caddick

Za razliku od prethodnih pojavljivanja kad je nosila različite varijante omiljenih punđi, Amerikanka je za ovu priliku nosila raspuštenu kosu u blagim talasima.

Vojvoda od Saseksa na kog je supruga uticala i po pitanju modnog stila, izgledao je bez greške u sivom kaputu klasičnog kroja od tvida i sivim pantalonama.

Udobnost na prvom mestu: Ni Kejt Midlton nije odolela popularnim čizmama! (FOTO)

foto: Profimedia

Par se posebno raznežio videvši mališane koji su im mahali, a Megan je okupljenima poručila kako svi obavezno moraju da odu na čaj kako bi se ugrejali.

Kraljica joj ovo neće oprostiti: Megan Markl prošetala Londonom u potpuno opuštenom izdanju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs