Modni pogodak

Usred žestokih napada da nosi lažni trudnički stomak: Megan Markl zablistala u jednom od najboljih izdanja do sada! (FOTO)

Danas je na njenom rasporedu bila poseta Narodnom pozorištu u Londonu

Moda
Autor:
Usred žestokih napada da nosi lažni trudnički stomak: Megan Markl zablistala u jednom od najboljih izdanja do sada! (FOTO)
Foto: Profimedia

Oko vojvotkinje od Saseksa Megan Markl prašina nikako da se slegne.

Još od kako je javnost saznala za njenu veridbu sa britanskim princem Harijem, svaki korak i potez bivše američke glumice budno se prate.

Nažalost, više je skandala i negativnih kritika, a sve je kulminiralo optužbama da vojvotkinja uopšte nije trudna i da na javnim pojavljivanjima ispod haljine nosi lažni stomak.

Na društvenim mrežama pojavilo se mnoštvo fotografija koje navodno dokazuju da je trudnoća lažirana, a više o tome možete da pročitate OVDE.

Ipak, i pored toga što je veoma uznemirena zbog kritika na njen račun, život ide dalje i Megan ne može da se izoluje od svega, već je prinuđena da ispunjava svoje kraljevske dužnosti.

Danas je na njenom rasporedu bila poseta Narodnom pozorištu u Londonu, u koje se vojvotkinja uputila nasmejana i nikad lepša!

Spektakularna modna izdanja sa dodele MAC nagrada: One su zaslužile Oskara za stil! (FOTO)

foto: Profimedia

Za ovu priliku odabrala je komplet u nežno roze boji, koja joj uz ten savršeno stoji.

Komplet koji se sastoji od strukiranog sakoa i lepršave haljine do kolena, uklopila je sa bež cipelama sa visokom štiklom i kaišićima oko zgloba, u kojima smo već viđali Megan nekoliko puta.

Žena treba da ima ovih 5 pari cipela, sve ostalo je višak: Obuća koja nikada ne izlazi iz mode! (FOTO)

foto: Profimedia

Fenomenalan završni detalj bila je bela torbica sa ivicama u metalik zlatnoj boji, a uz čitavu kombinaciju najbolji izbor bila je niska punđa u koju je vojvotkinja skupila kosu.

foto: Profimedia

Da li vam se dopada Megan današnji izgled? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs