Poseta Škotskoj

Kejt Midlton u već viđenoj kombinaciji koja se opet vraća u modu: Izgled zaokružila torbicom u stilu Megan Markl! (FOTO)

Već viđenu kaput-haljinu modernog desena britanska miljenica je ovoga puta stilizovala uz crne cipele s blok petom i novom, smaragdno zelenom torbicom s potpisom brenda Manu Atelje

Moda
17:40h Autor:
Kejt Midlton u već viđenoj kombinaciji koja se opet vraća u modu: Izgled zaokružila torbicom u stilu Megan Markl! (FOTO)
Foto: EPA / Robert Perry

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton, posetili su Dandi kako bi prisustvivali službenom otvaranju prvog muzeja dizajna u Škotskoj.

Za svoj prvi zajednički angažman u novoj kalendarskoj godini, Kejt je odabrala kaput-haljinu karo desena s potpisom Aleksandra Mekvina kojom je odala počast škotskim domaćinima.

Zeleno od glave do pete: Odeća Kejt Midlton ima posebnu poruku! (FOTO)

foto: EPA / Robert Perry

Kao što obično biva kada je reč o modnim odabirima Kejt Midlton u spomenutoj kreaciji je mogla da se vidi nekoliko puta, a prvi put ju je nosila u novembru 2012. godine prilikom posete gradu Sent Endrju i na Božić 2013. godine u Sandringamu.

Već viđenu kaput-haljinu modernog desena britanska miljenica je ovoga puta stilizovala uz crne cipele s blok petom i novom, smaragdno zelenom torbicom s potpisom brenda Manu Atelje.

Udobnost na prvom mestu: Ni Kejt Midlton nije odolela popularnim čizmama! (FOTO)

foto: EPA / Robert Perry

Novi muzej u Škotskoj, koji je deo plana obnavljanja obale vrednog 1 milijardu funti, već donosi značajne ekonomske i društvene koristi lokalnom stanovništvu pomažući u preoblikovanje budućnost grada Dandija kao središta kreativne industrije.

Ovo su deca Kamile Parker: Imaju dobar razlog zašto ne žele da se pojavljuju u javnosti! (FOTO)

foto: EPA / Robert Perry

U čast otvorenju muzeja V&A u Škotskoj, Kejt Midlton je imala priliku da održi kratak govor kojim je ponovo istakla veliko zanimanje za vizuelnu umetnost i naglasila vrednost javne ustanove poput muzeja V&A koji može da ponudi lokalnoj zajednici, posebno u smislu povećane dostupnosti umetnosti i dizajna svetske klase.

Nakon posete muzeju, princ Vilijam i Kejt Midlton su se sreli sa zaposlenima lokalne fabrike kako bi videli kako na njih utiče vest o skorašnjem zatvaranju pogona.

U palati nikad nije dosadno: Ovi članovi kraljevske porodice se nikako ne podnose! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs