Nikad

7 stvari koje jaka žena neće tolerisati kod muškarca!

Pravila koja su postojala u predhodnim vezama, sa njom ne važe

Ljubav i zavođenje
13:40h Autor:
7 stvari koje jaka žena neće tolerisati kod muškarca!
Foto: Shutterstock

Ako naletite na jaku ženu, iznenadiće vas sve u vezi nje. Pravila koja su postojala u predhodnim vezama, sa njom ne važe.

Stvarno jaka žena kojoj ne treba muškarac da je zaštiti u suštini plaši jači pol. Ali ako si srećan toliko da naletiš na jednu takvu ženu skupi hrabrost - jer isplati se! Ona se isplati. Svaki momenat sa njom vredi.

Uvek budi svestan da ona neće trpeti ovih 7 stvari:

1. Laž

Žena koja drži do sebe nikad neće tolerisati prevaru u vezi ili braku. Laž je neprihvatljiva. Bilo da je reč o bezazlenoj ili ozbiljnijoj laži, ni jedna vrsta nije dobra za vezu.

Ako ipak dođe do toga da si slagao jaku ženu, najbolja stvar je da priznaš grešku, izviniš se.

2. Nepoštovanje

Inteligentna žena neće dopustiti nepoštovanje bilo koje vrste. Jedini način da svojoj jakoj partnerki pokažete poštovanje je da pored nje poštujete i ostale ljude iz okoline.

To je osnovna kultura.

Psiholog Žarko Trebješanin objašnjava: Ovako izgleda žena koja traži udvaranje!

3. Neodgovornost

Ukoliko ne umete da se ponašate odgovorno, jaka žena će vas ostaviti odmah. Bez obzira na posledice, vi morate da čvrsto stojite iza svojih postupaka.

Ljudi koji stalno opravdavaju svoje postupke, na primer: "On me isekao na putu, morao sam da reagujem!" - samo nalaze opravdanje za svoje neodgovorno ponašanje.

Inteligentna žena će odmah prepoznati takvo ponašanje i verujte nam - neće trpeti pored sebe neodgovornog čoveka.

4. Nesigurnost

Nesigurna osoba je najčešće sklona ljubomornom ponašanju. Takvo ponašanje najčešće uništava vezu.

Jaka žena neće tolerisati nesigurnost i ako imaš sreće da budeš u vezi sa jednom takvom ženom: sumnju u sebe i ljubomoru ostavi iza sebe!

5. Nepouzdanost

Ako nešto obećate držite se toga. Bilo da ste direktno obećali partnerki ili samom sebi, bitno je da održite reč. Izgovori ne dolaze u obzir. Oni samo mogu da naruše vašu vezu sa inteligentnom ženom.

Inteligencija nije samo obrazovanje: Inteligencija je ovo!

6. Ne stojite iza svoje žene

Jaka žena koja poštuje sebe i svoje vreme, poštovaće i druge ljude i njihova postignuća. Ukoliko ste u vezi sa jakom ženom, a smeta vam njena karijera i to što je postigla do sad u životu - vaša veza neće uspeti.

Neophodno je da uvek stojite iza nje, podržavate je u njenim uspesima i divite se njenom radu!

7. Demonstraciju muškosti

Kad muškarac počne da se predstavlja kao "muškarčin" to znači da je nesiguran u vezi. Nešto ne štima. Možda mu smeta uspeh jake žene, možda oseća da nije dovoljno napredovao pored nje i td.

Pravi muškarac nema potrebu da pokazuje koliko je jak, to se vidi. Jaka žena ne želi muškarčinu pored sebe, ona želi inteligentnog partnera sigurnog u svoje stavove i stavove žene pored sebe!

(Stil.kurir.rs)

Pametan čovek lako može da bude emotivna nula: Šta je zapravo emocionalna inteligencija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs