Odbrojavanje počinje sad

Seks u ponoć: Svako jelo ukusnije je sa začinom!

Osetite slatki ukus usana vašeg partnera još na samom početku večeri, i od prvog trenutka izlaska krenite sa podgrevanjem strasti
Ljubav i zavođenje
02:34h Autor:
Seks u ponoć: Svako jelo ukusnije je sa začinom!
Foto: Thinkstock

Omamljujući gutljaji vina, seksi toalete ispod kojih čipkasti veš s nestrpljenjem čeka da bude skinut, muzika, dobra atmosfera i vi i vaš muškarac u novogodišnjoj noći. Bilo da ste sami ili u većem društvu, dobre vibracije struje u vazduhu i prete da poljubac u ponoć preraste u seks za pamćenje.

Međutim, taj famozni seks može biti ili katastrofalna odluka, ukoliko ste popili previše čašica koktela ili se upustili u avanturu sa nekim koga ni ne poznajete, ili sjajan način da zakoračite u novu godinu.

Zabava može početi već kod kuće

tokom spremanja - uživajte u mirisnim notama vaše kupke, pustite muziku, namažite se losionom za telo i krenite sa šminkanjem. Pošaljite vašem dragom neku seksi intrigantnu poruku, neka već tada krene da razmišlja o vama. I fotka vašeg veša ili podvezice može biti odličan okidač mašte.Osetite slatki ukus usana vašeg partnera još na samom početku večeri, i od prvog trenutka izlaska krenite sa podgrevanjem strasti.

Nikako ne zaboravite prezervative. Ne želite da vas sutradan boli glava od razmišljanja.

Na zabavi polako sa alkoholom. Ništa vam neće biti manje lepo ukoliko budete vodili računa o tome koliko ćete popiti. Popijte onoliko koliko smatrate da je dovoljno da se opustite i da uživate u čarima famoznog 31. decembra. Plešite, smejte se, pošaljite pozitivnu energiju za predstojeću godinu.

Na kraju dolazi ono "posebno vođenje ljubavi". Svako jelo ukusnije je sa začinom, zato začinite i glavno jelo u najluđoj noći - seks sa vašim muškarcem. A, koji bi to začini mogli biti, sve je stvar vašeg ukusa i umerenosti - jednom ili više puta za veče, na krevetu ili podu kraj jelke, sa štiklama i seksi podvezicama, uz ukus šlaga i voća na vašim usnama. Poklonite mu najizazovniji poklon - obećajte mu godinu dobrog seksa!

Na kraju dana, godine, decenije sve se završava i počinje sa istim ciljem - da budemo srećni, zadovoljni i okruženi ljudima koje volimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs