Koliko se društvo promenilo

Saveti za zavođenje iz 1938: Ovako su žene pronalazile muževe tada!

Ne budi preosetljiva i nemoj pokušavati da utičeš na njegova osećanja i izvlačiš iz njega da ti kaže nešto što ne želi reći

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Premda u znatnom padu, i danas je ulazak u brak jedan od najvažnijih koraka u životu prosečne osobe. Međutim današnje generacije zapinju sve češće već na onoj prvoj stepenici - običnom izlaženju s nekim, a kasnih 30-ih godina u Americi taj su problem rešavali vodičem za izlaženje časopisa Parejd, odnosno savetima kako "upecati" supruga. Časopis Parejd tad je od profitirao, no kada bi neko danas izdao takav vodič, verovatno bi završio na doživotnom stubu srama, a vi procenite koliko smo se zapravo kao društvo od tad promenili.

Navodimo vam nekoliko "najboljih" saveta:

Ne budi preosetljiva i nemoj pokušavati da utičeš na njegova osećanja i izvlačiš iz njega da ti kaže nešto što ne želi reći. Muškarci ne vole suze, pogotovo u javnim prostorima.

Ne koristi njegov retrovizor kako bi popravila svoju šminku. Muškarcu je potreban za vožnju, a posebno ga živcira što se mora okretati kako bi video ima li koga iza njega.

Nemoj da sediš u neuglednim pozama i nikad, ali nikad ne izgledaj kao da ti je dosadno. Čak i kad jeste. Budi uvek raspoložena za sve, a ako baš moraš žvakati žvakaću gumu (što nije preporučljivo), čini to tiho i zatvorenih usta.

Oblači se u svojoj spavaćoj sobi, kako bi zadržala požudu. Budi spremna kad on dođe, nemoj da mora da te čeka. Pozdravi ga s osmehom!

Muškarci ne vole kada pozajmiš njegovu maramicu i zamažeš ga svojim ružem.

Lekcije fatalnih zavodnica: Uradite ove 3 stvari i muškarci će poludeti za vama!

foto: Profimedia

Bezbrižne žene muškarcima nisu privlačne. Ne pokušavaj s njim razgovarati dok plešete. Kada muškarac želi plesati, onda želi isključivo da pleše.

Ako ti je potreban grudnjak, obavezno ga stavi. Takođe pripazi na to da ti najlonke ne budu naborane.

Ne miluj svoju pratnju u javnosti. Svaki otvoreni znak ljubavi nepristojan je, a njega posebno sramoti i ponižava.

Ne prisećaj se s konobarom zabavnih anegdota koje si s nekim drugim muškarcem doživela ranije. Muškarci zaslužuju tvoju punu pažnju.

Ne zamaraj ga razgovorom o svojoj odeći i nemoj pokušavati da mu opišeš svoju novu haljinu. Moraš mu ugoditi i laskati tako što ćeš s njim razgovarati o temama koje su njemu zanimljive.

Nemoj piti previše alkohola! Muškarac očekuje da zadržiš svoje dostojanstvo celu noć. Možda ti se čini kao da alkohol neke žene čini pametnijima, istina je da većina od njega poblesavi. Poslednja bi mu slamka bila da se onesvestiš od previše alkohola!

Ne izazivaj sumnju razgovarajući s drugim muškarcima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...