Bizarni odnosi u porodici

Ušla sam u njegovu sobu, ona je bila na krevetu: Scena gora nego sa ljubavnicom!

Bila je to kap koja je prelila čašu

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ušla sam u njegovu sobu, ona je bila na krevetu: Scena gora nego sa ljubavnicom!
Foto: Profimedia

Kada se u nečiju ljubavnu vezu uplete treća osoba, stvari postaju mučne, a kada je ta treća osoba partnerova sestra, stvari postanu još bizarnije.

Džasinta Koeljo (30) ispričala je kako je veza njenog dečka sa sestrom postala previše čudna, zbog čega ga je ostavila nakon nekoliko meseci veze. Džasinta i Džek upoznali su se prilikom jednog izlaska, a s roditeljima ga je upoznala mesec dana kasnije. Džasinti je postalo čudno što Džek često daje komplimente svojoj sestri Melindi o njenoj kosi i odeći, ali to joj nije toliko smetalo da bi raskinula vezu, piše Daily Mail.

"Onda je postajalo sve čudnije. Izašli bismo i ona bi se pojavila u devet od deset slučajeva. Činilo se kao da nema svojih prijatelja. Džek i ja bismo imali nekoliko sati za sebe, a ona bi se uvek nekako pojavila. Ako je postojao ikakav izgovor, ona bi došla", ispričala je Džasinta.

Svadba se pretvorila u najgori košmar: Ono što je muž uradio ovoj ženi, gore je od horora!

foto: Shutterstock

Dodala je da je počela da se oseća kao da se takmiči s nekim s kim ne bi trebalo da se takmiči. Rekla je da Džeka nije htela ni za šta da krivi, jer je njihov odnos bio dobar, ali bizarni događaji postajali su sve češći. Na primer, jednom prilikom Melinda se ušuškala pored Džeka na kauču, a i uhvatila je Melindu kako gleda u njih iz daljine. Takođe, Melinda je znala Džasinti da kaže da još uvek nema dečka jer joj nikad niko neće tako odgovarati kao njen brat. Bilo je i situacija kada bi Melinda sekla povrće i Džek bi joj prišao i stavio ruke oko struka. Ali, ni to još nije bila kap koja je prelila čašu. Sve do jednog dana kada je Džasinta izgubila strpljenje.

"Planirala sam da kod njega prespavam, pa sam otišla da sve pripremim u njegovoj sobi, a ona je spavala u njegovom krevetu. Izašla sam i pitala Džeka zašto je ona tamo. Rekao mi je da ona to zna katkada da uradi, kao da je to nešto normalno", ispričala je Džasinta i dodala kako njegova sestra ima 21 godinu, a ne dve. Kada mu se Džasinta napokon suprotstavila zbog sestre, Džek ju je branio pa su, nakon još jednog sastanka, raskinuli.

Spavam sa ženinom sestrom: Sad mi kaže da je trudna, u panici sam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs