Otvoreno priznala

Bila sa 5.000 muškaraca, što zapadnjaka, što Arapa: Sada uči žene kako da ulove bogatog muža! (FOTO)

Zahvaljujući fotografijama svog života Surija je obezbedila sebi veliki broj obožavateljki koje takođe žele da pronađu bogatog muža
Ljubav i zavođenje
20:24h Autor:
Bila sa 5.000 muškaraca, što zapadnjaka, što Arapa: Sada uči žene kako da ulove bogatog muža! (FOTO)
Foto: Facebook / Viralpressofficial

Laošanka Praija Surija poslednjih nekoliko godina živi poprilično glamurozan život zahvaljujući nebrojenim udvaračima koji su je obasuli skupocenim poklonima, piše Daily Star.

Letovi u prvom razredu, odmori u hotelima s pet zvezdica, skupoceni nakit i večere samo su neki od poklona koje je tokom godina dobila. Zahvaljujući fotografijama svog života Surija je obezbedila sebi veliki broj obožavateljki koje takođe žele da pronađu bogatog muža.

Samoprozvani stručnjak sada podučava druge žene kako da se obogate na račun svojih muževa ili momaka. Kurs naravno košta, i to 325 funti.

"Imam stranicu na aplikaciji Line koju prati sedam hiljada ljudi. Primam toliko poruka da ne stignem da odgovorim na sve i trenutno tražim ljude koji bi mi pomogli da odgovorim na njih. Osim toga, moram da odaberem na koje da prvo odgovorim. Moj život je sada savršen. Bila sam s pet hiljada muškaraca, što zapadnjaka, što Arapa, što stanovnicima Dubaija", rekla je Surija.

Odbila ga, a onda mu iz džepa ispao svežanj novčanica: Sponzoruša uhvaćena na delu! (VIDEO)

<\/div>

Surija kaže da ima "puno iskustva" s muškarcima i da je sposobna da prepozna one koji nisu spremni da potroše mnogo novaca na svoje partnerke. Takođe, ženama koje pohađaju njen kurs obećava i da će ih upoznati s bogatim muškarcima.

"Mnogo muškaraca mi šalje poruke. Ja odmah znam koji su dobri, a koji su škrti. Na osnovu njihovih lica mogu da procenim koji razmišljaju o tome da li smo sponzoruše koje žele da uzmu njihov novac. Verujem da muškarce mogu da skeniram odmah pošto ih vidim i nakon što s njima malo popričam", pojasnila je Surija. "Znam koji muškarci ne žele da plate miraz i koji žele besplatni seks."

Kajem se što sam je oženio: Moram da je trpim, inače ću biti siromašan!

<\/div>

"Već je 100 žena zahvaljujući meni pronašlo bogate muževe. Kada idem na sastanke, moje učenice mogu od mene da uče direktno. Primam toliko puno poruka da jednostavno ne mogu svima da pomognem. Ne mogu da odgovorim na svaku poruku. Pomoći ću samo onima koje su ozbiljne kada se radi o pronalasku muža i bogaćenju."

<\/div>

Žene koje pošalju poruku od Surije dobiju automatski odgovor u kojem piše na čemu treba da porade da bi "upecale" bogatog muža. Ženama se tako obećava da će, ako prođu kurs, biti bolje u krevetu ("seksajte se poput profesionalki, seksajte se poput mene"), da će naučiti kako da dobiju novac za trošenje na putovanjima, mesečnu platu i fraze na engleskom i arapskom za traženje novca.

Udaću se za starca: Bogat je i voli me, a već gubi pamćenje!

<\/div>

Surija redovno objavljuje poruke koje joj šalju žene koje su prošle kurs. "Verujem Praiji. Sledim je već neko vreme', napisala je jedna korisnica.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs