Nema im ravnih

Slavni sa nastranim sklonostima: Najšokantnije priče iz spavaćih soba! (FOTO)

Ostali su upamćeni osim po uspesima u svojim poljima i po pomalo bizarnim detaljima iz intimnih života
Ljubav
09:44h Autor:
Slavni sa nastranim sklonostima: Najšokantnije priče iz spavaćih soba! (FOTO)
Foto: Profimedia

Neke poznate istorijske i poznate ličnosti, osim po svojim zaslugama ostali su upamćeni i po pomalo bizarnim detaljima iz svojih intimnih života.

Slavni danski pisac bajki Hans Kistijan Andersen vodio je dnevnik u kojem je voleo da opisuje svoje intimne užitke. Često je posećivao javne kuće i plaćao prostitutkama, ali ne seksualne usluge, već da bi slušao njihove ispovesti. Po dolasku kući se samozadovoljavao na osnovu njihovih priča.

Gandi je bio opsednut seksom: Oženio se sa 13 godina, a branio ženama da spavaju sa muževima!

Vodio ljubav s lešom

Karl von Kosel, pomalo ludi naučnik bio je opčinjen kubanskom lepoticom i njegovom bivšom pacijentkinjom Elenom de Hojos. Nakon njene smrti, ukrao je njeno telo iz groba i smestio u mauzolej. Posećivao ju je svako veče. Potom ju je premestio u svoj dom i "balzamovao" pomoću voska i svile, a miris truleži je pokušao da prikrije s puno parfema. Tako su živeli sedam godina dok nije otkriven. Lekari koji su pregledali njeno tijelo, otkrili su da je Kosel s lešom imao seksualne odnose.

Starac je 7 godina ležao pored devojke (23): Kad ju je videla sestra, istrčala je vrišteći! (VIDEO)

Živeo zajedno sa suprugom i ljubavnicom

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Austrijski fizičar i nobelovac Ervin Šredinger, osim po intelektu, poznat je i po brojnim ljubavnim aferama. Uz suprugu Ani, imao je bezbroj ljubavnica, za koje je supruga znala. Šredinger se 1933. zaljubio u udatu Hilde Marh, koju je uselio u kuću pa je tako živeo zajedno sa suprugom i ljubavnicom.

Napravio joj je i ćerku koju je hteo da Hilda i Ani zajedno odgajaju, što baš i nije dobro prihvaćeno u Oksfordu gde je Šredinger živeo i radio. Pretpostavlja se da ga je porodična situacija stajala i pozicije na Prinstonu. Na kraju života je za svoje ljubavnice izjavio: "Jadnice. Pružile su mi životnu sreću na svoju nesreću. Takav je život."

"Zabijao" na svim poljima

Poznati košarkaš Vilt Čemberlen je vlasnik desetine NBA rekorda, ali i nekih drugih. Tako se zasigurno zna da je u jednoj košarkaškoj utakmici postigao 100 koševa, a nakon njegove smrti izašao je podatak da je spavao s više od 20 hiljada žena.

Iako niko nije potvrdio tu brojku, njegovi bliski prijatelji tvrdili su da i nije preterana. Vilt je naime često organizovao orgije, a na putovanjima je menjao i nekoliko dama dnevno.

Najpohotnija ruska carica imala 300 ljubavnika: Seks joj bio neophodan 6 puta dnevno! (FOTO, VIDEO)

Eksplodirao mu penis

Pevač benda "Three Dog Night" Čak Negron, zažalio je što nije poslušao savet svog lekara. Toliko je često imao seksualne odnos da mu je polni organ otekao. Lekar mu je prepisao suzdržavanje, ali Čak je nastavio po svom. Zbog toga je njegov penis bukvalno eksplodirao, a pevač je morao na ušivanje.

Spavao s preko 35 hiljada žena

Fidel Kastro je, bar što se tiče žena, bio gospodin. Nikada se nije razmetao svojim seksualnim uspesima. Ali, njegov saradnik je otkrio da je kubanski vođa spavao sa više od 35 hiljada žena. Prema njegovim rečima, više od 40 godina Kastro bi naručivao najmanje dve žene dnevno - jednu za posle ručka, drugu za pred spavanje. S vremena na vreme bi takvo druženje zatražio i ujutro.

Fidel Kastro je imao 35.000 ljubavnica: Ovako ih je zavodio El Komandante! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Oženio muškog roba jer je ličio na njegovu pokojnu suprugu

Prema istorijskim zapisima, rimski car Neron oženio je jednog od svojih muških robova Sporusa koji je navodno užasno ličio na Neronovu prvu ženu Popeu Sabinu. Sporusa je kastrirao, oblačio ga u žensku odeću i u javnosti ga predstavljao kao svoju suprugu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Imao "zvaničnu" i još nekoliko porodica

Čarls Lindberg je uglavnom poznat po svojim uspesima u vazduhoplovstvu i po tragičnoj priči o otmici i ubistvu njegovog deteta. Manje je poznat po svom privatnom životu, odnosno bigamiji. Lindberg je, uz suprugu An, imao čak tri paralelne "porodice". Spetljao se sa svojom sekretaricom, ali i sa dve sestre Nemice. Kako je puno putovao, uspevao je da to drži u tajnosti preko 20 godina. Sa suprugom je imao šestoro dece, sa jednom od sestara troje dece, s drugom dvoje, a decu je navodno imao i sa sekretaricom iako njihov identitet nikada nije otkriven.

Niko nije bio više seksualno poremećen od njega: Zbog mučenja žena završio u ludnici! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bežao iz logora kako bi vodio ljubav celu noć

Britanski vojnik Horas Grizli je završio za vreme Drugog svetskog rata u radnom logoru u Poljskoj. Radio je u obližnjem kamenolomu gde je upoznao Rozu Rauhbah i zaljubio se u nju na prvi pogled. Potom je prebačen u drugi logor u Češkoj odakle je uspeo da pobegne i vrati se preko 200 puta, a sve to kako bi se u šumi nalazio sa svojom ljubavi. Bežao je dva do tri puta nedeljno i prema vlastitim rečima po cele noći vodio ljubav s Rozom, koja je bila ćerka nemačkog oficira.

Mračna strana poznatog reditelja: Zbog bolesne opsesije plavušama uništavao živote! (FOTO, VIDEO)

Vodio dnevnik o ženama s kojima je bio

Herbert Džordž Vels je osim o naučno fantastičnim temama voleo da piše i o drugim stvarima. U drugom braku navodno je vodio dnevnik u kojem je pisao o svojim vanbračnim izletima i detaljno opisivao žene s kojima je bio. Tako je neke opisivao kao "zanimljivo dlakave", neke kao "nezasitne", a tu su i zapisi o dami koja ga je oslovljavala sa "jaguar".

Detinjstvo joj obeležili očevi seks skandali: Buran život genijalne Palome Pikaso! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs