Nikad mu neće pasti na pamet da ponovi to

Zanemario je dogovor sa devojkom, pa mu se osvetila: Sad mu se smeje ceo internet! (VIDEO)

Nije izašao sa devojkom iako su imali takav dogovor, jer mu je bilo prece da provede vreme sa drustvom, ali tek joj je prekipelo kada ni sutradan nije imao snage za nju, jer je cele noći pijančio
Ljubav i zavođenje
17:58h Autor:
Zanemario je dogovor sa devojkom, pa mu se osvetila: Sad mu se smeje ceo internet! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Caters Clips

Dvadesettrogodišnja Natali Viver imala je dogovor za subotnji izlazak sa svojim dečkom Stivenom Halom. Ali, on je to izignorisao i ostao s društvom sve do jutra, tačnije do 6 sati ujutru u nedelju. Nije bio raspoložen za zajedničko vreme s Natali.

Otišao je da odspava sat vremena oko 13 sati, pre nego zajedno izađu oko 16 časova. Ali, Stiven nije imao snage da drži oči otvorene, pa su se ubrzo vratili kući. Ljuta i razočarana, Natali je smislila način kako će da mu se osveti.

Dok je spavao, uzela je u ruke svoju šminku i odlučila da će joj lice njenog partnera poslužiti za njenu mejkap igru.

Stiven se probudio oko 4 sata ujutro i počešao se, pa se iznenadio kada je primetio da ima veštačke duge nokte na rukama. Mislio je da sanja i bio je potpuno zbunjen. Panika je usledila kada je shvatio da će morati na posao s takvim noktima.

Ako je tako dobra u krevetu, možeš i da ostaneš tamo: Ceo grad bruji o osveti prevarene žene! (FOTO)

Ceo proces "ulepšavanja" trajao je više od tri sata. Video i fotografije je Natali objavila na društvenim mrežama, a Stiven se na kraju nije naljutio na svoju devojku. Rekao je da je bio jako iznenađen da mu se devojka osvetila jer mu inače samo tiho nešto prigovori. Sada će, kaže, morati ipak da bude oprezniji da joj ne bi opet pala na pamet ideja za neku osvetu.

Htela da testira dečka zgodnom plavušom: Njegovu reakciju gledali u neverici! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs