Otvoreno pismo

Pijana sam spavala sa strancima: Strahujem da će muž sve saznati!

Sprijateljila sam se s jednom ženom na poslu, ali bile smo loša kombinacija. Bila je luda i obe smo se ponašale kao budale kada smo izašle, kaže u svojoj ispovesti udata žena (34) i majka dvoje dece
Ljubav i zavođenje
10:44h Autor:
Pijana sam spavala sa strancima: Strahujem da će muž sve saznati!
Foto: Thinkstock

Žena od 34 godine javila se kolumnistkinji The Sun-a Dragoj Didri tražeći savet. Kaže da je prevarila muža s nekoliko neznanaca dok je bila pijana. Kaje se i strahuje da će on sve saznati. Ističe da je u srećnom braku i majka dvoje dece. Prenosimo njeno pismo u celosti, kao i savet koji je dobila:

"Draga Didri,

Potpuno sam van sebe otkako sam izašla u klub s prijateljicom i potom imala seks s dečkom kog sam slučajno upoznala. I to se nije dogodilo samo jednom.

Ja sam udata žena od 34 godine i imam dvoje dece stare 11 i 9 godina. Volim svog muža i zajedno smo 12 godina. Prošla godina bila je strašna. Osećala sam se suvišnom. Dobila sam novi posao, ali radno vreme je bilo teško uskladiti s porodicom. Moj suprug je radio duge smene i jedva smo se viđali. Počela sam da se osećam nevoljeno, kao da sam tu samo da me svi drugi gaze.

Prevarila sam muža i ne žalim uopšte: Evo i zašto!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sprijateljila sam se s jednom ženom na poslu, ali bile smo loša kombinacija. Bila je luda i obe smo se ponašale kao budale kada smo izašle. Previše sam pila i flertovala sa svakim muškarcem koji je razgovarao sa mnom.

Jedne večeri sam se zabavljala kada me je jako seksepilan dečko zamolio za ples. Bio je mlađi od mene, ali činio se uzbuđen i kupio mi je bocu šampanjca koja mi je pomutila razum. Sve se završilo seksom u zadnjem delu kluba. Kasnije sam se osećala loše zbog toga i obećala sam sama sebi da se to neće ponoviti. Ali, glupo sam to ponovila s drugim momcima, i to tri puta.

Na zabavi slučajno otkrio šokantnu istinu: Žena mi je bila u svingerskom klubu sa šefom!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Tada sam došla pameti. Razmišljala sam što time dobijam, a šta bih mogla da izgubim. Prestala sam da izlazim i pijem. Zaista me je sram mog ponašanja i strahujem da će suprug sve saznati. Ne mogu da podnesem ni samu pomisao da izgubim njega ili decu.

Stalno razmišljam o tome kako će mi se karma vratiti jednog dana. Moj muž je promenio posao i sada radi samo danju, tako da imamo više vremena da budemo zajedno. Dajem mu svu pažnju koju mogu, ali kako da naučim da živim s onim što sam uradila?"

Sumnjala da je dečko vara sa bakom (65): Prava istina je zapanjila! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Savet koji je dobila:

"Bili ste pod velikim pritiskom kada ste napravili te greške, ali prestali ste da izlazite i pijete. Zbog toga možete da se osećate dobro. Alkohol i luda prijateljica su recept za nevolje, ali svi mi možemo da pogrešimo kada smo previše pijani. Važno je da učimo iz tih grešaka, a vi znate da ih nećete ponoviti.

Koncentrišite se svim silama na svoj brak. Objasnite svom suprugu da ste se osećali kao da se raspadate kada ste to učinili i da to ne želite da ponovite. Ponavljajte mu koliko ga volite."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs