Ispovest

Na zabavi slučajno otkrio šokantnu istinu: Žena mi je bila u svingerskom klubu sa šefom!

Nakon šokantnog saznanja suprugi nije hteo ništa da govori o razgovoru s njenim kolegom, ali prilikom povratka kući izgubio je živce
Ljubav
11:16h Autor:
Na zabavi slučajno otkrio šokantnu istinu: Žena mi je bila u svingerskom klubu sa šefom!
Foto: Thinkstock

Jedan muškarac ispričao je kako mu je žena priznala da je bila u svingerskom klubu sa svojim šefom i dvojicom kolega. Ispričao je to anonimno jer mu je neprijatno, piše "RawConfessions".

Kako je rekao, za sve je saznao tokom jedne zabave koju je organizovala firma u kojoj njegova supruga radi.

"U jednom trenutku prišao mi je neki muškarac i rekao da je bio u svingerskom klubu sa mojom ženom, njihovim šefom i još jednim kolegom s posla. Bio sam toliko zbunjen da nisam znao šta da kažem. Tada je nastavio kako sam pravi srećnik, kako ona izgleda gola. Pitao sam ga da li je imao polni odnos s njom, a on je rekao da nije. Dodao je da su se samo malo igrali, a on je zapravo sa šefom otišao u zasebnu prostoriju", kazao je nesrećni suprug.

Ispovest svingera: Najviše me uzbuđuje kada gledam ženu sa drugim muškarcima!

Nakon šokantnog saznanja suprugi nije hteo ništa da govori o razgovoru s njenim kolegom, ali prilikom povratka kući izgubio je živce.

"Rekla mi je da je to uradila na početku naše veze, odnosno dok nam veza još nije postala ozbiljna, već smo samo izlazili. Potom sam je pitao da li očekuje da joj verujem da sad nema seks s njima, a ona je odgovorila: "Da". Rekao sam joj da mi je čudno što me taj dan prvi put pitala da idem na druženje koje organizuje njena firma i da mi je to sumnjivo. Samo mi je kratko objasnila da nikada nisam pokazivao interes da idem s njom", kazao je on.

Na to joj je on ljuto dobacio da ne bi ni ovog puta išao s njom da je znao da će da sedi za istim stolom s njenim kolegom s kojim je imala seksualni odnos.

"I pitao sam je šta misli kako se ja sad osećam kad znam da su je ti muškarci gledali golu. Mirno mi je rekla da je to bilo davno. I to je bio kraj razgovora", ispričao je muškarac.

Zaljubljena sam u oženjenog šefa: Želim da mu uništim brak i budem s njim!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs