Potpuno neverovatno

Stogodišnjaci u braku 78 godina: Deka nikada nije rekao supruzi da je voli, evo zašto! (FOTO)

Osim tolerancije, poštovanja i sreće ne postoji nikakva posebna tajna njihovog dugog braka. Ipak, Mori nikada nije rekao Beti da je voli
Ljubav i zavođenje
14:02h Autor:
Stogodišnjaci u braku 78 godina: Deka nikada nije rekao supruzi da je voli, evo zašto! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Vigorously Live

Stogodišnjaci Mori i Beti Markof u braku su 78 godina, a kažu da osim tolerancije, poštovanja i sreće ne postoji nikakva posebna tajna njihovog dugog braka. Ipak, Mori nikada nije rekao Beti da je voli.

"Nemoj dopustiti da se prigovori pretvore u ljutnju. Tolerancija i poštovanje. I ljubav. Mori nikad ne koristi reč ljubav. Ali akcije su jednake s obe strane", rekla je stogodišnja Beti za Observer.

Stotrogodišnji Mori je objasnio zašto nikada svojoj supruzi nije rekao da je voli.

"Ljubav je posesivna i podrazumeva kontrolisanje. Radije bih umesto toga koristio reč "briga" koja za mene ima mnogo dublje značenje. Pokaži da ti je stalo", objašnjava Mori.

Dodaje da ljudi koriste reč "ljubav" i "volim" za mnoge stvari.

Žena mu umrla nakon 60 godina braka: 2 dana kasnije pronašao poruku koja ga je uznemirila! (FOTO)

"Volim da igram tenis. A Beti konstantno grlim, konstantno ljubim i mnogo brinem za nju", rekao je Mori koji tvrdi da je dan kada je sreo Beti najsrećniji u njegovom životu.

Beti i Mori upoznali su se 1938. godine u Njujorku. Kažu da je najčudnija stvar koja im se dogodila to što su gledali kako im deca postaju penzioneri.

"Ovo je retkost, svesni smo toga. Ali smo veoma srećni. I najbolje što vam možemo da poželimo je naša sreća", rekao je Mori.

Istinita ljubavna priča sa Titanika: Lepša od Džekove i Rouzine, jača od svega! (FOTO, VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs