Trenutak za pamćenje

Mama prvi put menjala pelene svojoj bebi: Rasplakala se kada je videla ovo! (VIDEO)

Njen partner i tata njihove bebe je imao jako važno pitanje za novopečenu mamu i to je uradio na jedan neobičan način
Porodica
16:00h Autor:
Mama prvi put menjala pelene svojoj bebi: Rasplakala se kada je videla ovo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Rumble Viral

Imati dete je jako emocionalno i zadivljujuće iskustvo – bilo to vaše prvo dete ili ne. Doneti drugo živo biće na svet je divno čudo i zbog toga roditelji vole da proslave i najmanju prekretnicu u životu njihovog deteta. To može biti prva reč vašeg deteta, njihovo prvo šišanje ili prva noć u vašem novom domu.

U ovom videu, par je odlučio da proslavi i snimi majku, Suzan, dok svojoj bebi prvi put menja pelene. To je trenutak koji ćete želeti da zapamtite, zar ne?

Čudo u porođajnoj sali: Ova beba je odmah po rođenju digla prašinu! (FOTO)

U ovoj situaciji, video snimak nije bio o promeni pelena, nego o nečemu mnogo većem. Suzanin partner i tata njihove bebe, Derik, imao je jako važno pitanje za Suzan i to je uradio na jedan neobičan način. Pitanje je napisao na štramplicama njihove bebe.

Kada je Suzan uzela svoju bebu u naručje, sa čistom pelenom u ruci, pročitala je pitanje na bebinim štramplicama. Derik je polako kleknuo i započeo jedan jako bitan govor u svom životu. Napisao je sledeće: "Mama, da li hoćeš da se udaš za mog tatu?"

Bebi prvi put oprali kosu: Ovaj snimak osvojio je ceo svet! (VIDEO)

Susan je počela da plače i rekla je: "Da".

Ovaj video nas uči da verujemo u ljubav. Pokazuje nam da je porodica sve i da ljubav dolazi u svim oblicima. Nakon dugog porođaja, koji je trajao 17 sati, Suzan i Derik sada slave rođenje njihove bebe, kao i njihovu veridbu. Pogledajte snimak:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs