Ljubavna priča

Bila je trudna kada joj je suprug umro: Nakon tragedije, život joj se neočekivano promenio! (FOTO)

Ponekad, ljubavna priča zna da bude sasvim nepredvidiva
Ljubav i zavođenje
03:18h Autor:
Bila je trudna kada joj je suprug umro: Nakon tragedije, život joj se neočekivano promenio! (FOTO)
Foto: Prinstscreen/ Facebook/ Jeremy Adkins

Kristal i Džeremi Adkins sa Floride na prvi pogled izgledaju neizmerno srećno, ali njihovi osmesi kriju tužne priče, a upravo one su ih i povezale. Naime, i Kristal i Džeremi ostali su sami kada su njihovi partneri iznenada umrli, ostavljajući ih s malom decom.

Kristal je čak bila trudna kada joj je suprug umro, piše britanski Mirror.

"Nisam nikad mislila da ću moći ponovno voleti, ali moja veza s Džeremijem je posebna. Oboje znamo kako je to biti zaljubljen dok su ujedno naša srca shrvana zbog gubitka," započela je svoju priču Kristal koja se za prvog supruga Jorgea udala u aprilu 2007. godine.

U januaru 2010. na svet je došla njihova kćerka Izabela, a devet meseci nakon toga, Kristal je zatrudnela drugi put. U februaru su saznali da će dobiti sina, a Jorge (29) je bio presrećan. Ali nakon samo dve nedelje se srušio kada su se spremali da krenu u kupovinu.

"Zvao me iz spavaće sobe. Kada sam došla, videla sam kako leži na krevetu. Srušio se sa Izabelom u naručju. Oči su mu bile zatvorene i bila sam prestravljena. U panici sam pozvala hitnu pomoć i počela s oživljavanjem, ali nije reagovao. Dok je hitna stigla, njegovo srce prestalo je da kuca," priseća se Kristal trenutka kada je njen suprug umro od srčanog udara.

Bogata udovica sagradila jezivu vilu: 200 vrata nikud ne vode, razlog je zastrašujući! (VIDEO)

<\/div>

Zabrinuti da bi joj stres mogao naštetiti doktori su pomno pregledali Kristal, a njena majka preselila se kod nje kako bi brinula o Izabeli.

"Jedva sam preživela te dane. Svaki put kad bi se beba ritnula, ja sam pomislila kako Jorge nije tu da to oseti. Nisam mogla da spavam jedne noći, pa sam na internetu pretraživala pojam "trudna udovica". Naišla sam na grupu podrške i našla utehu razgovarajući s drugima koji su doživeli sličan gubitak," ispričala je Kristal koja je tri meseca kasnije rodila dečaka Metjua.

"Bio je to gorko-sladak trenutak. Kad sam ga čula da plače i ja sam zaplakala jer sam shvatila da je to dete zadnji Jorgeov poklon meni," otkrila je Kristal.

Ali majčinstvo je nije moglo izvući iz depresije. Sada kaže kako su joj te nedelje bile u magli. Ali dva meseca nakon porođaja, nešto se promenilo.

"Shvatila sam da ne mogu ovako nastaviti," odbaciti sve kada bi Jorge dao sve da vidi svoju decu kako rastu.

Udovicu fudbalske legende proganja njegov duh: Prvo takvo iskustvo imala na dan sahrane! (VIDEO)

<\/div>

Vratila sam se na posao i sama osnovala grupu za podršku mladim udovicama.

Dve godine kasnije Kristal je čula za meštanina Džeremija Adkinsa, koji je izgubio suprugu Kristinu nedugo nakon što je rodila njihovo peto dete.

Odlučila je stupiti u kontakt s njim kako bi im se pridružio u grupi. Nije za to bio spreman ali pristao je da se sastane sa njom na kafi.

"Pričali smo satima. Njegova je bol bila opipljiva dok mi je pričao o Kristini s kojom je bio od svoje 16. Ostali smo u kontaktu i nakon toga znali smo da razgovaramo do dugo u noć," otkrila je Kristal i priznala kako su tada otkrili da osim životne priče imaju sličan smisao za humor.

"Odjednom sam počela zamišljati budućnost s Džeremijem. Tako smo se dobro slagali i znali smo kako se onaj drugi oseća. Bila sam tužna zbog Jorgea, i mogla sam pred njim plakati, a i on je o Kristini mogao pričati koliko je hteo. Ali pitala sam se ide li to sve prebrzo," ispričala je Kristal.

Ostala bez muža, upropastila se veoma mlada: Kako je za godinu dana smršala 57 kg! (FOTO)

<\/div>

Džeremi je priznao kako mu je najteža stvar bila reći kćerkama da više nikad neće videti majku.

"Moja najmlađa kćerka, Eaven, imala je samo šest meseci, ali više sam se brinuo kako će Mekenzi (14), Aleksis (11), Savana (9) i Sofija (7) reagovati," ispričao je.

Par je odlučio da ide polako i nekoliko meseci nakon predstavili su jedno drugog deci. Nejgovim starijim kćerima tada je postalo jasno da Kristal usrećuje njihovog tatu i da ima nešto među njima.

Kristal i Džeremi odlučili su da se venčaju u martu 2015. Devojčice su bile deveruše, a Metju je nosio prsten. Kraj njih su stajale slike njihovih bivših supružnika, kako bi svi njihovi voljeni bili prisutni.

"Kristal mi je dala nadu i iako mi Kristina nikada nije prestala nedostajati, nova porodica mi daje razloga za osmeh," zaključio je Džeremi.

"Nekad je teško objasniti kako se osećam. Život nije onakav kakvog sam ga zamišljala. Jorge nije taj koji vozi Izabelu u školu i ne igra se s Metjuom. I ja sam sama postala drugačija osoba. Puno sam toga naučila i postala hrabrija. Zahvaljujući Džeremiju više nisam slomljena i izgubljena," zaključila je.

Žena i ljubavnica zatrudnele u isto vreme: Muškarac očajan, život mu izmiče kontroli!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs