Ljubav jača od svega

Žena mu umrla nakon 60 godina braka: 2 dana kasnije pronašao poruku koja ga je uznemirila! (FOTO)

Učiteljica u penziji Bili bila je poznata po svojim beleškama. Ostavljala bi podsetnike svuda po kući, da ne bi nešto zaboravila, a njeno poslednja poruka rasplakala je celu porodicu
Ljubav i zavođenje
08:20h Autor:
Žena mu umrla nakon 60 godina braka: 2 dana kasnije pronašao poruku koja ga je uznemirila! (FOTO)
Foto: Thinkstock, Ilustracija

Džimi i Bili Brilend bili su srećan par iz Misisipija, koji su u braku proveli 60 predivnih godina. Od 1954. kada su se venčali, njihova porodica je rasla, tako da su vremenom postali roditelji, a zatim i baka i deka.

Učiteljica u penziji Bili bila je poznata po svojim beleškama. Ostavljala bi poruke svuda po kući, da ne bi nešto zaboravila. Kada je Bili preminula 13. januara 2015. u 84. godini, Džimijevo srce bilo je potpuno slomljeno.

Istinita ljubavna priča sa Titanika: Lepša od Džekove i Rouzine, jača od svega! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Međutim, 2 dana nakon njene smrti, u knjižici sa čekovima našao je poslednju belešku koju je Bili napisala. Međutim, ovoga puta to nije bio podsetnik, već je u pitanju bila poruka namenjena Džimiju. Čim ju je izvadio, nije mogao da veruje svojim očima.

Niko ne zna kada ju je Bili napisala, ali je svima bilo jasno da je namenjena Džimiju.

Njihove suze ganule su ceo svet: Sada su baka i deka konačno opet zajedno! (VIDEO)

<\/div>

"Molim te, nemoj da plačeš jer sam umrla. Smej se jer sam živela. Znaj da sam na srećnom mestu i da ćemo se sresti ponovo. Vidimo se!" pisalo je u poslednjoj poruci.

"Ovo savršeno sažima nadu i utehu koje dolaze sa saznanjem da ćemo se ponovo sresti u večnosti", rekao je njihov unuk Klif, koji je sa svetom preko svog Fejsbuk naloga podelio dirljivu priču o poslednjem aktu ljubavi njegove bake i deke.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs