U svom maniru

Prevarena žena pitala Keri Fišer za savet: Odgovor pokojne glumice se prepričava godinama!

Nesrećna žena požalila se da je u 30-godišnjem braku sa svojim suprugom koji ju je godinama varao s prostitutkama
Ljubav i zavođenje
22:08h Autor:
Prevarena žena pitala Keri Fišer za savet: Odgovor pokojne glumice se prepričava godinama!
Foto: Profimedia

Slavna glumica Keri Fišer, čija je smrt potresla ceo svet, a posebno ljubitelje planetarno popularnih "Star Wars"-a, pisala je kratko kolumnu za Guardian.

U jednoj od njih, ženi u 50-im godinama koja joj se javila s molbom za savet zbog bračnih problema, glumica je odgovorila u svom stilu.

Nesrećna žena požalila se da je u 30-godišnjem braku sa svojim suprugom koji ju je godinama varao s prostitutkama, ali više od toga, napisala je žena Keri, povredile su je njegove laži. Glumica joj je poručila da su njegove laži i skrivanje pokazatelj da se stidi svog ponašanja.

Šokantno otkriće mlade Sarajke: Nisam ni slutila sa kim delim dečka!

"Ipak, ovo ne opravdava njegovo ponašanje, samo ga objašnjava. Dugo ste u braku, mislim da je vredno pokušati da sačuvate taj odnos. Laži... Zar vi nijednom niste glumili orgazam? Neke kažu da je to u dobroj nameri, ali ipak je laž, zar ne? Oprostite mu. To je jedna od najtežih stvari, ali daje neverovatan osećaj. Ostali ste s njim čak i kada ste saznali šta vam je radio iza leđa. Pokazali ste da ste bolja osoba od njega u toj vašoj areni, a kao takva možete i oprostiti."

Na kraju je napisala ženi i da ako ne dobije poklon od svog supruga, da će joj ga ona rado poslati:

"Samo mi daj svoju adresu i podatke i pričekaj da vidiš šta ćeš dobiti."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs