Poruka mu promenila život

Zagrebački biznismen žrtva ucene prostitutke: Plati ili ću objaviti snimak seksa!

Nakon što se oglušio na to, prostitutka je u svoj pakleni plan uvukla i svog tadašnjeg dečka, dubrovačkog taksistu
Ljubav
22:56h Autor:
Zagrebački biznismen žrtva ucene prostitutke: Plati ili ću objaviti snimak seksa!
Foto: Shutterstock

Jednu prolaznu seksualnu aferu s lokalnom prostitutkom uspešan zagrebački preduzetnik umalo je skupo platio.I to bukvalno, jer ga je devojka s kojom je proveo intimne trenutke ucenjivala javnim objavljivanjem snimka njihovog seksa. Iznos koji je tražila iznosio je vrtoglavih 50 hiljada kuna (preko 6.600 evra).

Sve je započelo još u oktobru 2005. godine kada je preduzetnik koristio seksualne usluge Nikoline S., a ona je, očigledno planirajući da ga time kasnije ucenjuje njihov odnos snimila. I zaista, ubrzo je preduzetniku stigla poruka: "Plati 50 hiljada kuna za seks koji si imao sa mnom."

Ali, nakon što joj je odgovorio da joj više ništa nije dužan dobio je poruku koja mu se mnogo manje svidela: "Mogao bi zbog toga imati problema."

Intimna ispovest prostitutke: Evo zašto volim da radim za Božić!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nakon što se i na to oglušio, Nikolina je u svoj pakleni plan uvukla i svog tadašnjeg dečka, dubrovačkog taksistu Romana P.

"Ovaj ne želi da plati, trebalo bi mu zapretiti", tražila je od Romana. On je pak za pretnje preduzetniku angažovao svog prijatelja Ivicu V. Ovaj je tada počeo preduzetniku da šalje preteće poruke uveravajući ga da će, ako ne plati traženih 50 hiljada kuna, snimak njegovog seksa s Nikolinom biti javno objavljena.

Iako se ozbiljno uznemirio zbog mogućnosti da snimak zaista ugleda svetlost dana, preduzetnik je odlučio da sve prijavi policiji. U dogovoru s policijskim inspektorima, ucenjivačima je organizovana klopka.

Plaćaju ga da ima seks sa prostitutkama: Mnogi mi zavide kako zarađujem novac!

Naime, preduzetnik je Ivici V. javio da pristaje da plati 50 hiljada kuna. Dogovorili su sastanak 7. novembra u jednom zagrebačkom hotelu. Ništa ne sluteći Ivica V. došao je po novac, ali umesto 50 hiljada, dočekao ga je višestruko manji iznos. Preduzetnik mu je spakovao 500 označenih kuna, a čim je preuzeo novac ucenjivač se našao u rukama policije. Ubrzo su uhapšeni i Nikolina S. i taksista.

Dugogodišnji sudski proces u kojem je u nekoliko navrata već donošena presuda, ali su je viši sudovi ukidali, dobio je svoju novu presudu. Troje iznudilaca kažnjeno je uslovno. Nikolina S. i Romano P. dobili su osam meseci zatvora i uslovno tri godine, dok je Ivici S. izrečena godina dana zatvora uslovno na tri godine.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs