I to se radi

Plaćaju ga da ima seks sa prostitutkama: Mnogi mi zavide kako zarađujem novac!

Prilično sam siguran da će dosta momaka da bude malo zavidno kako s vremena na vreme zarađujem za džeparac, rekao je Džon
Ljubav
00:38h Autor:
Plaćaju ga da ima seks sa prostitutkama: Mnogi mi zavide kako zarađujem novac!
Foto: Shutterstock

Džon ima 60 godina, razveden je i dobija platu za seks s prostitutkama. On je jedan od nekoliko privatnih istražitelja kojeg su angažovali u Australiji, a koji predstavlja redovne mušterije kako bi sprečio pojavu ilegalnog seksualnog rada.

Spisak ugledao svetlost dana: Poznati koji su koristili usluge elitne prostitucije!

"Prilično sam siguran da će dosta momaka da bude malo zavidno kako s vremena na vreme zarađujem za džeparac", rekao je Džon za news.com.au, odgovarajući na pitanje da li je to dobar posao za penziju.

"Oh, da, svakako", odgovara on.

Njegov posao je neophodan, jer vlasti imaju malo mogućnosti za pristup tim prostorima bez sudskog naloga budući da se mnogi bordeli izdaju kao saloni za masažu, a u Novom Južnom Velsu ih ima na svakom koraku.

Džon policiji može da pruži vrlo precizne detalje o uslugama koje se nude, podnoseći izveštaje na tri stranice, a koji uključuju datume, vremena, ljude, mesta, ko, što, kada, gde i koliko.

"To je dokument koji će da se koristi na sudu, tako da to mora da bude prilično detaljno i vrlo precizno. To nije nešto što može da se sklepa u par minuta", rekao je on. Najšešće su saloni za masažu zapravo paravan za prostituciju.

Zbog seksa na javom mestu: Uhapsili glumicu i njenog muža, misleći da je prostitutka! (VIDEO)

"Ako tražite dovoljno uporno, možda ćete moći da pronađete salon za masažu koji ne pruža seksualne usluge", izjavio je Džon. "U mom iskustvu postojala su samo tri mesta na koja sam išao, a na kojima mi nije ponuđena ta usluga u nekom trenutku tretmana."

Džon primećuje da, dok neki nude snošaj koji je on obvezan da prihvati, najčešće je to samo 'ručni rad'.

"One samo žele da to završe kako bi se posvetile sledećem klijentu", objašnjava penzioner.

Laklan Džarvis, direktor privatne istražiteljske kompanije Lionsvud, zadužen je za zapošljavanje prikrivenih seksualnih istražitelja.

"Mi preferiramo ljude koji su samci, i očigledno je da oni moraju da budu spremni na seksualnu aktivnost", rekao je za news.com.au, opisujući idealne kandidate za ovaj posao.

Džon je srećan da ima ovaj prilično opušten i fleksibilan posao.

"To nije tipični posao od devet do pet, od ponedeljka do petka", rekao je on.

Ispovest svingera: Najviše me uzbuđuje kada gledam ženu sa drugim muškarcima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs