Iskrena ispovest

Šokantno otkriće mlade Sarajke: Nisam ni slutila sa kim delim dečka!

Kada sam ga pitala da li je to istina, bez mnogo muke mi je priznao da je eksperimentisao i eksperimente ostavio u prošlosti, otkriva Aida
Ljubav i zavođenje
22:52h Autor:
Šokantno otkriće mlade Sarajke: Nisam ni slutila sa kim delim dečka!
Foto: Thinkstock

Koliko žaba ćete poljubiti dok ne nađete princa? Prosečna žena poljubi u svom životu 22 muškarca, četiri puta bude u ozbiljnoj vezi i pet puta će joj različiti muškarci slomiti srce pre nego što upozna "onog pravog".

Takođe će imati šest katastrofalnih prvih sastanaka i isto toliko puta će se upustiti u neobavezan seks, a četiri puta će ih partneri prevariti. Upoznaće bar jednog partnera preko interneta. Uzmite papir, prebrojte i tačno ćete znati koliko još čekanja preostaje. Ako je suditi po statistikama, naravno.

Aida Č. je jedna od onih koje su ljubile i bile u vezama, ali između ostalog i sa biseksualcima. Pristala je da priča o iskustvu kojeg nije tražila i koje je sasvim nenadano obeležilo jedan period njenog života.

"Momka sam upoznala zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Jednom prilikom smo se našli u zajedničkom društvu i vrlo brzo uvideli da nam se mnoga mišljenja poklapaju, pa smo oboje poželeli da se vidimo ponovo", počinje svoju priču Aida.

Došao je ranije kući i zatekao ženu sa ljubavnikom: Njegovu reakciju će pamtiti dok je živa!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Nakon nekoliko zajedničkih druženja dogovorili smo da se izađemo samo on i ja i tako je počela naša priča. Na samom početku smo odlučili da ne želimo ozbiljnu vezu, a samim tim svađe nisu dolazile u obzir. Dani su prolazili, pa meseci, a nas dvoje smo opstajali. I sve je bilo divno dok jednog dana nisam saznala da je moj momak u prošlosti imao homoseksualna iskustva. Kada sam ga pitala da li je to istina, bez mnogo muke mi je priznao da je eksperimentisao i eksperimente ostavio u prošlosti te kako su mu ipak žene draže", nastavlja ona.

Vodeći se prethodnim dogovorom da je veza sve samo ne ozbiljna, nije dozvolila da to mnogo utiče na nju, ali ipak je jaz počeo da se stvara između njih dvoje.

"S obzirom na to da sam poželela ozbiljnu vezu, pokušala sam da razgovaram s njim o budućnosti, ali on je svaki put takvu priču vešto izbegavao. Meni su ta njegova izvlačenja dosadila i jednog dana sam se okrenula i otišla", priča ona i dodaje da ni slutila nije ono što je saznala tek nakon raskida veze.

"Nekoliko dana nakon što smo raskinuli, jer smo shvatili da je tako najbolje s obzirom na to da ipak ne želimo iste stvari i u isto vreme, zajednički prijatelj mi je otkrio pravu istinu. Ostala sam bez reči kada sam saznala da je upravo on bio jedan od njegovih "homoseksualnih iskustava"! Naime, njih dvojica se nisu upoznali na način kao što su meni ispričali nego su se dopisivali preko jedne od mnogobrojnih društvenih mreža koja spaja ljude istih seksualnih sklonosti. Već tada mi je pao mrak na oči jer nadala sam se svemu, ali da momka delim sa prijateljem, tome baš i nisam", otkriva ona.

Žena otkrila najveću laž svog života: Mužu nisam rekla ko je pravi otac naše ćerke!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Kada je shvatio da mu se sviđam i da sa mnom želi nešto više od prijateljstva, moj momak - biseksualac je kazao zajedničkom prijatelju da meni ne govori ništa jer ne želi da izgubi šansu na samom početku. On, naravno, nije rekao ni reči. Kada je priznao, već je bilo kasno", priča Aida.

Kao što to često biva, kraj nije uvek kad je i raskid, tako je bilo i s njom i njenim momkom.

"Ubrzo nakon našeg raskida, on se uredno javio da vidi kako sam, šta radim i jesam li dobro. Žensko kao žensko, nisam mogla a da mu ne spomenem novootkrivenu istinu koju je on, naravno, negirao. Zašto, ni danas ne znam. Stavila sam mu tad do znanja da mi je sasvim u redu to što je on biseksualac, ali da mi nije u redu da ja budem u takvoj vezi", naglašava mlada Sarajka.

Kućni prag

Od tog trenutka je prošlo skoro dve godine.

"Od njega ni traga ni glasa, da bi jednog dana odlučio kako opet želi da bude sa mnom, samo ovog puta mnogo ozbiljnije. S obzirom na to da sam opet počela da ljubim, ovog puta nadajući se princa, nisam odgovarala na njegove poruke, ali ni to ga nije sprečilo u nameri da dođe do mene. Jednog dana mi je došao na kućni prag da traži novu priliku. Iako sam mu saopštila da sam u srećnoj vezi, pokušavao je da mi kaže da još uvek gaji neka osećanja prema meni, da želi samo da me vidi i da mu muškarci ništa ne znače kao ni naš zajednički prijatelj koji je prema njemu priču izmislio, ali već je bilo kasno. Na priču kako imam momka i kako sam srećna s njim te ne želim bilo šta da obnavljam, nije se obazirao. Na kraju sam morala sve da ispričam sadašnjem momku kojem se priča i nije svidela, ali je odmah reagovao te narednom prilikom "očitao bukvicu" biseksualcu koji je nakon toga ipak odustao od bilo kakvog obnavljanja veze", ispričala je Aida svoju priču i dodala da i nije sve tako crno, pogotovo jer zna da pored sebe sada ima srodnu dušu.

Sestra mi je priznala: Dve godine je ljubavnica mog muža, nisam ni primetila!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kažu ljudi da već posle četiri nedelje veze svako od nas zna da li je pronašao svoju drugu polovinu, a na pitanje o žabama i prinčevima kazala je: "Neke žabe će zauvek to i ostati, a negde jedna čeka baš na vas ne biste li je pretvorili u svog princa!"

Sumnje su postojale

Da li je Aida ikada posumnjala na seksualnu orijentaciju momka s kojim je bila u vezi i da li je on ikakvim potezima davao povoda sumnji da je biseksualac?

"Zaista ni u jednom trenutku nisam pomislila da sam u vezi sa biseksualcem, a ne heterosekualcem. Tek nakon što sam saznala za njegova prethodna iskustva, onda su mi se u glavi vraćali neki filmovi, a pomoću kojih sam mogla da shvatim o kakvoj se osobi radi".

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs