Šokantna ispovest

Sestra mi je priznala: Dve godine je ljubavnica mog muža, nisam ni primetila!

Bila bih najsrećnija kada nijedno od njih više nikada u životu ne bih videla, ali nemam izbora. Ne mogu sinu da branim da vidi svog oca, zaključila je nesrećna žena
Ljubav
15:30h Autor:
Sestra mi je priznala: Dve godine je ljubavnica mog muža, nisam ni primetila!
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Ovo je ispovest 32-godišnje žene iz Osijeka kojoj je rođena sestra priznala da ima aferu s njenim mužem:

"Ne mogu da verujem da ništa nisam primetila. Čak dve godine su ljubavnici - moja sestra i moj muž. Naivno sam verovala da je sestra često kod nas zato što voli da provodi vreme sa mnom, ali nije bilo tako.

Pre nepuna tri meseca rekla mi je da bi volela da razgovara. Delovala je nekako neuobičajeno ozbiljno. Prvo što je izgovorila bilo je: "Ne mogu više to da držim u sebi, ne mogu. Spavam s tvojim mužem skoro dve godine."

Zadovoljavam verenika moje drugarice: Zvala me za kumu, ne znam šta da radim!

Ostala sam zaleđena. Najpre mi se učinilo da nisam dobro čula, a potom me uhvatila vrtoglavica. Ceo svet mi se srušio u jednom minutu. Nestale su sve nade, svi planovi... Osetila sam duboku prazninu. Ne znam koliko je vremena prošlo dok nisam bila sposobna da izustim nešto. Pitala sam je zašto je to radila. Rekla je da je moj muž privlači od prvog dana kada sam ih upoznala.

Plakala je i pokušavala da objasni da nije želela da se to dogodi, ali da su njihove emocije bile jače od razuma.Rekla je da je sve počelo dok sam bila trudna s našim sinom, u periodu kada sam zbog komplikacija bila u bolnici. To saznanje me je dodatno skrhalo. Nalazili su se kod nje u stanu, a on je meni govorio kako mora duže da ostane na poslu ili da je napolju s prijateljima. Nisam ništa sumnjala jer je bio radoholičar.

Vratila se kući iz noćne smene: Šokirala se kada je videla s kim joj muž spava!

Nakon sestrinog priznanja, sina sam odvela mami i sačekala da muž dođe kući. Nije ni pokušavao da laže ili tvrdi da to nije istina. Tiho je priznao da je tako i da se on i moja sestra mnogo vole. Rekao mi je da je želeo razvod, ali nije imao hrabrosti da mi kaže šta se događa. Čak je i plakao. Rekla sam mu da pokupi svoje stvari i ode.

Uselio se kod moje sestre. Bila bih najsrećnija kada nijedno od njih više nikada u životu ne bih videla, ali nemam izbora. Ne mogu sinu da branim da vidi svog oca."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs