Ne sme da mu se suprotstavi

Vratila se kući iz noćne smene: Šokirala se kada je videla s kim joj muž spava!

Ništa nije rekla suprugu, ali joj je savetnica rekla da mora da razgovara sa njim
Ljubav i zavođenje
17:26h Autor:
Vratila se kući iz noćne smene: Šokirala se kada je videla s kim joj muž spava!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ljubavna prevara uvek je bolna, a kada se dogodi s istim polom, šok je još veći. Čitateljka britanskog Mirror-a požalila se u pismu na to s kim je zatekla svog supruga na povratku s posla.

"Suprug je nedavno otišao u izlazak dok sam ja radila noćnu smenu. Kada sam se vratila kući, pronašla sam ga kako leži go pored drugog muškarca na našem krevetu. Obojica su spavala i bilo me previše strah da ih probudim, bila sam u priličnom šoku i ne bih znala šta da kažem, pa sam otišla iz kuće i prespavala kod prijateljice", ispričala je nesrećna žena.

Dodala je da svom suprugu od tada nije prišla i otkrila je da ju je strah da mu se suprotstavi.

"Je li me je prevario s muškarcem? Šta da radim?" pita se ona.

Uloga ljubavnice me promenila: Bila sam poštena, a onda mi se dogodio život!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Savetnica Mirror-a Kolin rekla joj je da nema alternativne nego da mu kaže nešto, da ne može da se pravi da ništa nije videla i da sada sve vreme bude zabrinuta.

"Moguće da je bio napolju s prijateljem, popio previše i srušio se na krevet nakon što se skinuo. Ili može biti to na šta ste pomislili – da je spavao s tim muškarcem. Da sam na vašem mestu, rekla bih mu da ga niste probudili jer ste bili u šoku i da zbog toga ne znate šta da sada mislite", napisala je savetnica.

Dodala je da bi žena svom suprugu trebalo da kaže da je zabrinuta jer ima aferu s muškarcem ili zato što je biseksualac i tada da se suoči s njegovim odgovorom.

"Znam da je nezgodno i da se bojite da nećete dobiti odgovor kojem se nadate, ali to je jedini način da krenete dalje", rekla je savetnica.

Muža mi je ukrala najbolja prijateljica: Svaki dan gledam kako živi moj život!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs