Dramatična ispovest

Muža mi je ukrala najbolja prijateljica: Svaki dan gledam kako živi moj život!

Ono što zvuči kao početak jedne sapunice zapravo je život Ketrin Mekgi koja je donedavno bila u srećnom braku sa svojim suprugom
Ljubav i zavođenje
15:14h Autor:
Muža mi je ukrala najbolja prijateljica: Svaki dan gledam kako živi moj život!
Foto: Ilustracija: Thinkstock

Svakog dana 37-godišnja Ketrin Mekgi gleda svog supruga Džona kroz prozor kako odlazi na posao. Ali, zbog toga nije srećna, već tužna i besna. Jer ne poljubi nju na rastanku, već dok izlazi iz njihove kuće, poljubi komšinicu i bivšu najbolju prijateljicu 37-godišnje Ketrin koja živi tačno preko puta nje. Da priča bude još dramatičnija, komšinica je trudna s njenim suprugom i par očekuje svoje prvo dete.

Ono što zvuči kao početak jedne sapunice zapravo je život Ketrin Mekgi koja je donedavno bila u srećnom braku sa svojim suprugom. Par je svoju vezu počeo još s 15 godina kada je Ketrin kao maloletna ostala trudna. Uprkos tome što su tako mladi postali roditelji, par je ostao zajedno. Nakon 10 godina dobili su i drugo dete, a tri godine kasnije par se venčao nakon romantične prosidbe na Ibici.

Muž pitao ženu da li ga je prevarila: Ovakav odgovor nakon 50 godina braka nije očekivao!

Sve vreme uz Ketrin je bila njena najbolja prijateljica i komšinica Lin.

"Uvek sam se smatrala jako srećnom osobom što ih oboje imam u životu", ispričala je Ketrin za britanski Mirror.Da je sve u najboljem redu s njenim brakom, 37-godišnjakinja nije posumnjala do jedne večeri u februaru 2014. kada je suprug došao s posla.

"Došao je kući i izgledao je jako zabrinuto. Pomislila sam da je bolestan ili da nešto drugo nije u redu. Kada sam ga pitala šta se događa, rekao je da su se njegova osećanja promenila i da želi da se odseli. Rekla sam da mi objasni zbog čega, ali nije ništa rekao", ispričala je Ketrin koja je nekoliko dana nakon toga saznala da je trudna s trećim detetom.

"Bila sam pod užasnim stresom jer Džon nije dolazio kući. Čim sam osetila bol u stomaku znala sam da je trudnoća gotova i da sam izgubila dete. Lin je pritom bila predivna. Dolazila je svako veče kod mene i nije mogla da veruje kako se Džon poneo prema meni", rekla je 37-godišnjakinja. Ali, nakon nekoliko nedelja njena najbolja prijateljica počela je da je izbegava.

Došao je kod ljubavnice: Tamo ga je sačekao šok! (VIDEO)

Kasnije je od drugih komšija čula da i Lin ima bračnih problema, pa je pomislila da joj se zbog toga ne javlja. Sve dok jednoga dana nije videla automobil svog supruga pred njenom kućom.

"Nije mi rekao gde živi, ali pretpostavljala sam da je kod nekih prijatelja. Ali, kada sam videla da auto stoji satima pred njenom kućom, nisam mogla da prestanem da plačem. Nazvala sam Džona i zahtevala da mi kaže šta se događa. Rekao mi je da su samo prijatelji. Međutim, nekoliko nedelja kasnije, prijateljica mi je rekla da je Džon odveo Lin na letovanje u Blekpul", ispričala je Ketrin.

Slavni glumac konačno priznao: Ostavio sam ženu zbog ljubavnice! (FOTO)

Nakon toga je pogledala stare telefonske račune svog supruga i videla brojne pozive i poruke upućene s njegovog broja mobilnog telefona na mobilni njene najbolje prijateljice i to nekoliko meseci pre nego što su se oni razišli.

Džon i Lin sada žive zajedno i očekuju svoje prvo dete, a Ketrin kaže da joj zapravo oboje nedostaju. I dok Ketrin leči svoje slomljeno srce, njen suprug Džon kaže da su se razišli jer je ona alkoholičarka i depresivna zbog čega više nije mogao da živi s njom, ali ona to opovrgava.

Saznala sam da me muž vara: Mrzećete me zbog moje glupe osvete!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs