Iskrena ispovest

Svim muškarcima koji su odbili seks sa mnom: Hvala vam za to!

Za razliku od žena koje uglavnom o muškarcima govore loše, ona je učinila suprotno
Ljubav i zavođenje
23:20h Autor:
Svim muškarcima koji su odbili seks sa mnom: Hvala vam za to!
Foto: Shutterstock

Kesi Malins je blogerka koja se odlučila na jedan sasvim novi potez. Naime, za razliku od žena koje uglavnom o muškarcima govore loše, ona je učinila suprotno. Time je mnoge iznenadila, ali i pokupila simpatije većine onih koji su pročitali njen tekst objavljen na portalu YourTango.com.

"Tada sam htela da te udarim, ali sada bih mogla da te poljubim", rečenica je kojom je Kejsi započela svoj tekst.

"Toliko slušamo o muškarcima koji uzimaju. O muškarcima koji iskoriste ranjivu devojku. O muškarcima koji uzimaju šta žele od koga žele kada žele. O muškarcima koji ne uzimaju u obzir da je devojka koja stoji ispred njih možda i previše pijana ili slomljena emocijama da bi znala šta se zapravo događa. Ili šta on uopšte namerava. Danas je najlakše na muškarce gledati kao na seksualne predatore koji će učiniti bilo šta kako bi devojku odvukli u krevet.

Ona se prešla, sada upozorava druge žene: Evo kako da prepoznate zle muškarce!

Ali to nisu muškarci o kojima ja želim da govorim. Želim da govorim o muškarcima koji su me čvrsto držali u trenucima moje slabosti i brinuli se o meni umesto da su me iskoristili. Kad pogledam svoj život unazad, shvatim u koliko sam se opasnih situacija dovela i koliko su puta stvari mogle da postanu gore da nije bilo tih dobrih muškaraca: onih koji su shvatili da je naše prijateljstvo ili njihov integritet važniji nego seks za jednu noć.

Bili su to momci u dvadesetima kojima je, budimo realni, itekako bilo teško odbiti devojku koja je znala da ih moli za seks. Ali i danas se dobro sećam njihovih frustriranih izraza lica i borbe hormona sa zdravim razumom i poštovanjem.

Možda vas maltretira, a niste toga svesni: Kako da prepoznate emocionalnog zlostavljača!

Bio je tu Majk koji je odbio da mi uzme nevinost koliko god sam ga preklinjala na zadnjem sedištu njegovog Forda.Bio je tu Dejv, na samom kraju jedne posebno pijane žurke za Noć veštica, koji me je odveo do mog prevoza i potrudio se da me dobro paze kako im ne bih pobegla.Bio je tu i Džeremi koji je rekao da mu se previše sviđam i da ne želi da potencijalnu vezu uništi usputnim seksom.Bio je tu i Džejson koji me je otpratio kući i spavao na podu kako bi ujutro bio siguran da sam dobro.I tu je i moj prvi i poslednji, Tobi, koji nije želeo da takne ni moje grudi sve dok nismo bili u braku.

3 uslova neophodna za dobar brak: Ovako nas savetuje pravoslavna vera!

Ovu listu mogla bih da nastavi, i bez obzira na razne ser*** s kojima sam se susrela kroz život, imala sam sreću da sam srela i neke vrlo dobre muškarce. Njihove vrline bile su gotovo nepodnošljive u trenucima kad sam ih molila da skinu odeću s mene, ali danas kad ih se setim, devojke moje, znam da ovaj svet nije potpuno otišao dođavola. Nekima od njih čak sam poželela i da pošaljem poruku da im se zahvalim što nisu bili sebični kad nisam bila svoja.

I zato, svim muškarcima koji su odbili da spavaju sa mnom jer su znali da je to ispravno, hvala vam. Nadam se da ste svi vi završili s prezgodnim ženama koje se brinu za vas jer to je mnogo bolje nego prosečan seks s pijanom devojkom na zadnjem sedištu automobila."

Uznemirujuća ispovest Beograđanke: Nisam znala da sam bila u vezi sa bratom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs