Mislio je da je mnogo pametan

Za jedno veče ugovorio sastanke sa 6 devojaka: Ovakav šok nije mogao ni da zamisli! (FOTO, VIDEO)

"Serijski udvarač" je navodno "projektni menadžer", pa svojim vremenom "upravlja efikasno", kako je rekao
Ljubav i zavođenje
14:18h Autor:
Za jedno veče ugovorio sastanke sa 6 devojaka: Ovakav šok nije mogao ni da zamisli! (FOTO, VIDEO)
Foto: Twitter / KatrinaMarie8

Kad je Liset Pilant iz Vašingtona pristala da se nađe s nepoznatim muškarcem, što je ugovorila prijateljica na njen rođendan, nije ni slutila šta će doživeti. Kad se tip već pojavio u baru, Liset je dobila poruku na mobilnom od prijatelja sa šanka koji je procenio "udvarača" i savetovao Liset da odustane.

Ipak, ona je odlučila da ostane, ali nakon 45 minuta u baru se pojavila druga devojka koja je takođe došla na dogovoreni sastanak s istim muškarcem.

Izašla u skupi restoran sa nepoznatim muškarcem: Šokirao je svojim postupkom! (VIDEO)

Da se izvuče iz nezgodne situacije, "udvarač" se pretvarao da su samo prijatelji, a Liset je odlučila da pričeka da se on na trenutak udalji kako bi novopridošloj devojci Kejti otkrila šta se događa, kako je zabeležila na Tviteru. Dogovorile su se da će mu reći gde da ide, ali tada se u baru pojavila i treća devojka, Rajli, s kojom se "serijski udvarač" takođe dogovorio za sastanak.

Tri devojke su se brzo sprijateljile i zajedno otišle na piće i večeru u drugi bar, dok su nesuđenog dečka, kojeg nazivaju JT, ostavile da plati račun.

Romansa sa strancem koji ju je opljačkao: Dala sam mu hiljade evra, onda sam saznala istinu! (FOTO)

Ali, to nije kraj priče! U novom tvitu Liset je napisala da joj je šanker poslao poruku da se JT našao s još jednom devojkom! Liset je tada poslala prijateljicu da dovede i tu devojku da im se pridruži.

"Kradem mu devojke i pretvaram ih u svoje prijateljice", zabeležila je u jednom od niza svojih tvitova te večeri Liset.

Odbila ga, a onda mu iz džepa ispao svežanj novčanica: Sponzoruša uhvaćena na delu! (VIDEO)

"Serijski udvarač" je navodno "projektni menadžer", pa svojim vremenom "upravlja efikasno", kako je rekao. Te večeri zadao je sebi ipak malo previše zadataka, jer je iste večeri dogovorio susret sa čak ŠEST devojaka! Dok je JT sedeo u baru i razgovarao s četvrtom devojkom, petu su presreli Lisetini prijatelji i rekli joj da ne gubi vreme, pa im se pridružila.

Celo veče je Liset o razvoju događaja izveštavala putem Tvitera i postala veliki hit koji se munjevito proširio društvenim mrežama.

Mužu poslala zgodnu plavušu da testira njegovu vernost: Prizor je potpuno slomio! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs