Iskreno priznanje

Majka četvoro dece odlepila za mlađim muškarcem: Osećala sam se kao klinka, a onda - razočaranje!

Problemi u njenom braku su počeli prošle zime kada je njen muž bankrotirao, postao potpuno opsednut poslom i novcem, pa se vrlo brzo distancirao od nje i dece
Ljubav i zavođenje
16:02h Autor:
Majka četvoro dece odlepila za mlađim muškarcem: Osećala sam se kao klinka, a onda - razočaranje!
Foto: Shutterstock

Džejn Vorvik, 49-godišnja majka četvoro dece, odlučila je prošlog leta da se upusti u ljubavnu avanturu zbog koje je brzo zažalila. Razočarana u svoj brak, Džejn je slučajno nabasala na osam godina mlađeg Čarlsa i u roku od samo nekoliko dana potpuno izgubila pamet. Za Daily Mail detaljno je opisala šta je sve proživljavala pre braka, ali i tokom kratke i burne avanture s 41-godišnjim razvedenim pravnikom.

Problemi u braku filmske producentkinje počeli su prošle zime kada je njen muž bankrotirao, postao potpuno opsednut poslom i novcem, pa se vrlo brzo distancirao od nje i dece. Džejn je bila razočarana, tužna i usamljena... Kaže da joj prevara nikada nije bila na pameti i da ni u najluđim snovima nije sanjala da će joj se dogoditi afera s mlađim muškarcem. Međutim, jedno popodne na igralištu za kriket je promenilo njen život. Dok su se njena deca igrala, ona je krajičkom oka primetila da u nju bulji šarmantni gospodin.

"Baš u tom trenutku moj život je dotakao samo dno. Posvađala sam se sa suprugom, a on se odmah potom ulogovao u svoj kompjuter i počeo da radi. Bila sam besna. Međutim, moje raspoloženje se naglo promenilo kada sam videla Čarlsa. Odmah sam shvatila da je zainteresovan, a kada je počeo da hoda prema meni, kolena su počela da mi klecaju. Pričali smo više od sat vremena. Ne znam da li je to bilo zbog letnje vrućine ili vina, ali u glavi je počela da mi se rađa ideja o prevari", priča Džejn.

Smršala 63 kg, razvela se i našla 13 godina mlađeg ljubavnika: Ništa ne bih menjala! (FOTO, VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nakon kobnog susreta komunikacija Čarlsa i Džejn je postala sve intenzivnija. Svaki dan su razmenjivali mejlove i Čarls joj je bez dlake na jeziku pričao o svom propalom braku i deci. Džejn ga je "izguglala", shvatila je da je partner u jednoj advokatskoj firmi i bila je jako srećna zbog činjenice da je nije ništa slagao. Nakon nekoliko dana dopisivanja usledila je poruka od Čarlsa.

"Hoćeš da se pridružiš deci i meni na jezeru? Povedi i svoje klince." Naravno da je pristala. I nije se pokajala.

"Nikad se nisam osećala bolje. Skijali smo na vodi, uživali i kupali se."

Džejn se nadala Čarlsovom pozivu za još jedan provod. I on je došao vrlo brzo.

"Ponovno smo bili s decom u kriket klubu. Uživala sam u Čarlsovom društvu, moj život se potpuno promenio. Čak sam nakon dugo godina sredila nokte, frizuru..."

Jedina loša stvar u tom delu veze bila je što su morali da se skrivaju. Ona se bojala, naravno, zbog supruga, a on je bio ugledni advokat porodičnog prava i poslednje što mu je u životu trebalo je da ga bije glas da je "rušitelj brakova".

Sumnjao da ga žena vara: Pozvao kuću, a ćerka mu otkrila poražavajuću istinu!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Prvi susret Čarlsa i Džejn bez dece desio se na Vimbldonu. I gospodin nije okolišao, pa je već tokom prvog seta usledilo pitanje: "Želiš li da provedeš noć kod mene?"

Džejn je oduševljeno prihvatila. Nazvala je muža, slagala ga da ima nekakvu filmsku premijeru i uskočila u Čarlsov automobil.

"Bila sam strašno nervozna jer više od deset godina nisam bila s muškarcem koji nije moj suprug. Srećom, Čarls je to znao. Bio je nežan i strastven. Bila je to noć za pamćenje..."

Džejn je nakon toga postala opsednuta Čarlsom. Viđali su se svakog dana, što je njoj savršeno odgovaralo. Već je imala u glavi plan kako će da ostavi supruga, kad joj je jednog dana ljubavnik šapnuo da su njegovi susedi počeli da šire glasine da se upustio u vezu s udatom ženom.

Nedugo zatim, njihov odnos je naglo zahladio. Mejlovi su sve ređe dolazili, a u retkim trenucima susreta, on je samo pričao o odlasku na odmor u Francusku. Naravno, tamo nije bilo mesta za Džejn, već samo za Čarlsovu decu.

Zbog ovoga pucaju i najčvršći brakovi: Razvedeni otkrili svoje najveće greške u seksu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Odlazak Čarlsa u Francusku značio je i kraj avanture. Džejn je opet ostala sama i razočarana u očajnom braku.

"Osećala sam se glupo. Na početku sam bila tužna, a posle je tuga prerasla u očaj. Skrivala sam se u svojoj sobi i plakala. Stalno sam buljila u kompjuter nadajući se da će mi doći neki njegov mejl", piše Džejn koja se tek nakon godinu dana pomirila sa situacijom.

"To vam je prevara u braku. Spakovala sam svoje najbolje haljine i seksi donji veš i vratila se svojoj porodici. Muž me i dalje ignoriše, ali već sam se pomirila s tim... Kad se loše osećam samo se mislima vratim u leto 2016... A Čarls? Nisam ga čula ni videla. Čovek je otišao svojim putem..."

Varam muža jer je dosadan: Samo sa ljubavnikom uživa, ali neće da se razvede!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs