Slavni akademik

Vladeta Jerotić savetuje: Da deca ne bi ispaštala, ovo je najbolje vreme za razvod!

Ako supružnici ne mogu da nađu zajednički jezik ni na koji način, razvod braka je neminovan, a dr Jerotić savetuje kada je najbolje da to bude
Porodica
16:56h Autor:
Vladeta Jerotić savetuje: Da deca ne bi ispaštala, ovo je najbolje vreme za razvod!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nesumnjivo je da Vladeta Jerotić danas predstavlja jednu od najuticajnijih ličnosti koje prosvećuju srpski narod.Vladeta Jerotić govorio je o mnogim životnim temama, između ostalog i o braku, razvodu i vaspitanju dece.

Svedoci smo vremena u kome svako gleda svoje interese, partneri nisu spremni da se žrtvuju zarad bračne zajednice, a najviše u tom odnosu ispaštaju deca.

Mnogo puta mogli smo čuti dr Jerotića kako naglašava da decu podjednako treba da žele i muž i žena.

Prema Vladeti Jerotiću: 5 kriterijuma koje pokazuju stepen čovekove zrelosti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ima hrabrih žena koje rađaju decu, iako muškarci neće brak. Iz svog psihoterapeutskog iskustva, dr Jerotić je govorio i o deci koja odlaze čak u Ameriku da bi upoznala svoje očeve.

"To nikako nije dobro jer ostavlja izvesna emocionalna oštećenja. Takođe, u novije vreme, beleži se i porast agresije među suprižnicima te u mnogim gradovima imamo sigurne kuće za žene, a u Nišu čak i za muškarce. Spas je jedino u veri."

Ako supružnici ne mogu da nađu zajednički jezik ni na koji način, razvod braka je neminovan, a dr Jerotić savetuje kada je najbolje da to bude:

"Ako je razvod braka neminovnost, najbolje je da se ona dogodi kada dete ima najviše tri godine i da roditelji ubrzo potom stupe u nove bračne zajednice."

Ruski psiholog savetuje kako da izbegnete svađu: Ove 2 stvari provereno deluju svaki put!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs