Ne želi više da ćuti

Modrice otkrile mračnu tajnu: Vređao me, tukao i silovao, evo zašto sam ostala sa njim! (FOTO)

Mlada komičarka je opisala svoje mukotrpno iskustvo u vezi u kojoj je bila zlostavljana psihički i fizički, a bivši dečko (koji je i njen kolega) ju je čak i silovao
Ljubav i zavođenje
21:44h Autor:
Modrice otkrile mračnu tajnu: Vređao me, tukao i silovao, evo zašto sam ostala sa njim! (FOTO)
Foto: Instagram / Bethstelling

Komičarka Bet Steling postavila je na svom Instagram nalogu tri uznemirujuće fotografije na kojima se vide njene ruke i noge u modricama, dok je na četvrtoj ona nasmejana, tokom nastupa.

"Ista devojka (ja) na svim ovim fotografijama", napisala je Ben ispod fotografije i nastavila:

"Za mnom je fantastična godina i vi ste ovde videli najbolje trenutke, tako da su ove fotografije neuobičajene za šerovanje, ali ne i neuobičajen problem."

Mračna strana poznatog reditelja: Zbog bolesne opsesije plavušama uništavao živote! (FOTO, VIDEO)

Ova mlada žena opisala je svoje mukotrpno iskustvo u vezi u kojoj je bila zlostavljana psihički i fizički, a bivši dečko (koji je i njen kolega) ju je čak i silovao.

A photo posted by Beth Stelling (@bethstelling) on Dec 28, 2015 at 9:30am PST

"Možda će vas ovo začuditi, ali samo nastavite da čitate. Imam poentu. Mnogobrojni su razlozi zbog kojih se veze u kojima ima zlostavljanja drže podalje od javnosti, uglavnom zbog straha. Strah od toga šta će ljudi da pomisle, da ću ispasti slaba ili neprofesionalna. Kada sam raskinula sa bivšim ovog leta, to nije bilo jer sam prestala da ga volim, već zbog ovoga. I vraćala sam mu se i doticala ga stvarima kojima nije trebalo, ali u vezi sa ovim ne postoji "najbolji način" da se to uradi. Kada me prijatelji ili drugi komičari pitaju zašto smo raskinuli, nije lako, niti prijatno odgovoriti; nije baš prikladna stvar reći to tokom stend ap nastupa, na žurci ili venčanju. To je ponižavajuće. Osećam se glupo.

Maltretirali je zbog izgleda toliko da je napustila školu: Osvetila im se na najbolji način! (FOTO)

Nakon što me je verbalno i fizički maltretirao i silovao, bila sam sa njim u vezi još dva meseca. Nije tako jednostavno. Nakon što sam raskinula sa njim, rekao mi je: "Veoma si otvorena i iskrena tokom svojih nastupa, i ja samo tražim da me uzmeš u obzir kada govoriš o svom bivšem, jer svi znaju o kome je reč". I toga sam se pridržavala.

A photo posted by Beth Stelling (@bethstelling) on Dec 26, 2015 at 8:30am PST

Pisala sam nejasne šale jer oboje živimo u Los Anđelesu i nisam želela da ga povredim, da započnem rat, podnesem prijave, da me ispituju ili da budem maltretirana od strane njega, njegovih prijatelja i porodice. Želela sam da nastavim dalje i da sve zaboravim, jer nisam razumela. Ne želim osvetu ili da ga sada povredim, ali nije zdravo da držim to u sebi, jer moj nastup direktno potiče iz mog života. A od toga živim.

Moj privatan život je i profesionalan. Oduvek sam takva; mračne stvari pravim smešnim. Zato sada dozvoljavam ovome da bude deo moje priče. To nije moja jedina priča i molim vas da je ne pravite takvom. Ako živite u Los Anđelesu, već ste čuli moje šale o ovome i zamolila sam vas da imate hrabrosti da ih poslušate i prihvatite, jer se baš trudim.

Stravična statistika: Svaki treći muškarac bi silovao ženu kada ne bi bilo posledica!

A photo posted by Beth Stelling (@bethstelling) on Dec 16, 2015 at 8:32pm PST

Kad sam već počela da pričam na bini o ovome, mnoge žene su mi prišle nakon nastupa moleći me da nastavim sa tim. Muškarci su pokazali svoju solidarnost. Bivša devojka ovog mog bivšeg momka mi je prišla i otkrila mi da je doživela istu sudbinu. Zatim mi je prilazilo sve više njih (žena i muškaraca) koji su doživljavali druge nepravde od strane njega", napisala je Bet, želeći da skrene pažnju na ovaj veliki problem.

Muškarci koji mrze žene, a nisu toga svesni: Naučite da prepoznate mizoginiste!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs