Sve smo ih imale

10 najvećih problema u seksu: Samo žene ih razumeju!

U stalnoj ste nedoumici kada je frizura u pitanju. Mislimo na intimnu frizuru. Da li da budete prirodni? Da odete na brazilku? Da ostavite stazicu?
Ljubav
09:42h Autor:
10 najvećih problema u seksu: Samo žene ih razumeju!
Foto: Shutterstock

Samo žene mogu da razumeju ove probleme, prenosi Cosmopolitan.rs.

1. Kupili ste zavodljiv i skup donji veš, a on ugasi svetlo, baci se na vas i uopšte ga ne primeti.

2. Konačno odlučite da prespavate kod njega, a onda shvatite da on spava na odvratnom dušeku, i to na podu. Pobogu, hvataju vas bolovi u leđima pri samom pogledu na taj improvizovani krevet.

3. Kada vam frajer kaže da on koristi isključivo Magnume (kondomi za izuzetno obdarene frajere), vi morate da uložite nadljudski napor da ne prasnete u smeh. Jer...mislim...stvarno...Magnum?!

4. U stalnoj ste nedoumici kada je frizura u pitanju. Mislimo na intimnu frizuru. Da li da budete prirodni? Da odete na brazilku? Da ostavite stazicu?

Šta treba da uradite pre brazilske depilacije: Najvažnija stvar!

5. Dužni ste da upozorite frajera s kojim izlazite da su vam u toku oni dani u mesecu. A tajming je uvek i više nego pogrešan... negde između napuštanja restorana i njegovog otkopčavanja vaše bluze... hm, da...

Da se konačno zna: Smete li da imate seksualne odnose tokom menstruacije?

6. Morate da odglumite kada završite u krevetu sa dečkom koji nikako ne uspeva da locira klitoris. Ok, ukusi su različiti, ali nam je anatomija svima manje više ista...

7. Morate da istrpite taj iznenađeni pogled kada kažete da ne želite da gutate. Otkad je to postao ključni faktor poželjnosti žene?

8. Vi ste kao problematični zato što odbijate seks dok ne stavi kondom. Stvarno?

9. Ostanete da noćite kod njega, a onda umesto da spavate, muku mučite kako da ujutru izgledate što bolje...

10. Ako ne uspete da diživite orgazam baš svaki put, problem je u vama. Ako glumite, opet je problem u vama. Ali zato svaki put kada ga doživite, zasluge idu njemu!

Muškarci pojma nemaju o njima: 5 najtežih pitanja o seksu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs