Ljubavni saveti

Da li smo u pravu: Ovih 19 muškaraca nijedna devojka ne želi u svom životu!

Devojke, da li se slažete sa nama?
Ljubav i zavođenje
21:20h Autor:
Da li smo u pravu: Ovih 19 muškaraca nijedna devojka ne želi u svom životu!
Foto: Shutterstock

Ma koliko slatki i šarmantni bili, ipak bežite od njih glavom bez obzira, piše sajt Cosmopolitan.rs

1. Frajer koji nestane nakon dva dejta

Ako neko može ponuditi logično objašnjenje zašto bi neko izašao na dva dejta zaredom, a nakon toga u potpunosti nestao, molili bismo da nam ga pošalje.

2. Frajer koji ne odgovara na poruke nekoliko dana

Svi smo ponekad zauzeti i ne znamo gde nam je glava od silnih obaveza, ali ako već nemate vremena za dopisivanje, ali imate vremena da pročitate poruku, onda barem pristojno odgovorite da ćete se javiti kada uhvatite vremena.

3. Frajer koji je nestao, a onda se javio nakon nekoliko meseci

Ne, niko ne bi trebao da bude uzbuđen što mu se javio neko s kim je bio na dejtu pre pola godine i koga od tada niste ni videli ni čuli.

4. Frajer koji vam otvoreno daje do znanja da ne zna šta želi

Ne zna šta želi da ruča, ne zna šta želi od života, ne zna da li želi da bude sa vama ili ne. Na ovakve se ne isplati gubiti vreme.

5. Frajer koji vas nikada ne upoznaje sa svojim prijateljima

Iako je on upoznao vaše i iako se zabavljate već neko vreme. Počinjete da se pitati da li je krajnje nepristojan, ima li uopšte prijatelje i zašto, ako ih ima, ne želi da znaju da vi postojite.

6. Frajer koji se ne odvaja od svog telefona

Kada je korištenje pametnih telefona u pitanju, svi smo pomalo krivi, ali frajer koji sve vreme dok ste s njim gleda u ekran i kvazi zainteresovano mrmlja "mhm" kao da vas sluša nemojte gubiti mi minut svog života na njega.7. Frajer koji ne prestaje da priča o svojoj bivšoj

Shvatili ste. Ima bivšu. Svi ih imamo. Ponekad ih spomenemo u razgovoru, ali definitivno o njima ne pričamo sve vreme. Očigledno je da je još nije preboleo.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

8. Frajer koji se pretvara da želi vezu, a zapravo želi samo seks

I koji je divan, šarmantan, drag i umiljat sve do onog trenutka kada se nađete u njegovom krevetu i kada vam nakon seksa kaže kako je super imati tako nekoga s kim se možete imati seks bez obaveze. Umesto da vam je odmah otvoreno rekao...

9. Frajer koji vas se uvek seti u kasno doba noći

Najčešće kada izvisi i kada je usamljen, i kada traži nekoga za seks.

10. Frajer koji ne ulaže ni minimum truda u planiranje dejta

Dakle, svaki dejt s njim se svodi ili na odlazak na jedno te isto mesto, najverovatnije onaj klub u koji vas je prvi put odveo, ili na druženje koje ste vi isplanirali do zadnjeg detalja.

11. Frajer koji vam nikada ne kaže koliko ste lepi ili privlačni

Naravno da ga nećete pitati misli li to. To bi bilo prečudno. Ali da treba da zna koliko su komplimenti važni, trebao bi.

12. Frajer koji vas ignoriše kada je u društvu prijatelja

Ok, možda vas ne ignoriše u potpunosti, ali definitivno prestaje s bilo kakvim ponašanjem koje bi odavao utisak vas dvoje kao para. Kada su njegovi prijatelji u blizini, on je potpuno druga priča.

13. Frajer koji je jako drag, i jaaako dosadan

Obično veza s ovakvim frajerom potraje nekoliko nedelja tokom kojih pokušavate pronći dobar razlog zašto biste raskinuli s nekim ko je toliko divan, i drag, i brižan. Ali onda shvatite da se s njim jednostavno nikad ne zabavljate.

14. Frajer koji kaže kako ne voli da oralno zadovoljava žene, ali očekuje blow job

Kada je već toliko sebičan i egocentričan, slobodno može ostati sam u svojoj sobi i masturbirati.

15. Frajer koji se ponaša kao da je vaša krivica što ne zna da vas zadovolji u krevetu

Na koji god način. Ko ima volje, pronađe i način, a ko nema volje, pronađe izgovore. A najgora vrsta su oni koji još i pored toga krivicu prebace na tuđa leđa.

16. Frajer koji se trudi da vas uveri kako kondomi uništavaju seks

Ako i uzmemo u obzir mogućnost da seks s kondomom nije najbolja stvar ikad, definitivno se po veličini užasa ne može meriti sa polno prenosivom bolesti ili neželjenom trudnoćom.

17. Frajer koji ne želi da prihvati činjenicu da vas ne zanima

Bili ste na jednom dejtu. Lošem! Jako lošem! Ignorisali njegove pozive i poruke. Ali on i dalje ne shvata kako stvari stoje. Učinite uslugu i sebi i njemu i na najdirektniji mogući način mu recite da odleprša dalje!

18. Frajer koji još uvek spava na dušeku na podu

Ok, ok, znamo da je situacija teška, ekonomska kriza i dalje traje, nikome nije lako. Ali postoje određene godine u kojima je normalno da se koliko toliko dovedemo u red. Ne očekujete da živi u vili, ali ne mora ni spavati na podu.

19. Frajer koji je super zabavan preko interneta i super dosadan uživo

Da ga niste upoznali, pomislili biste da uopšte nije reč o istoj osobi. Ovakvi frajeri su dobar podsetnik da svaki profil na društvenoj mreži koji previše obećava uzimate s velikom dozom rezerve.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Raskid je neizbežan! 4 situacije u kojima vam ni ljubav ne može pomoći

SUDBINSKI POVEZANI: 6 parova koje niko ne može da razdvoji

20 znakova da mu je zaista stalo do vas, a ne samo do seksa

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs