Otkriveno

Kakav donji veš muškarci žele da nosite: Jedan jedini komad će im pomutiti pamet!

Suprotno svim očekivanjima, samo 19 odsto ispitanih pripadnika muškog pola voli da vidi tange na svojoj partnerki
Ljubav
11:20h
Kakav donji veš muškarci žele da nosite: Jedan jedini komad će im pomutiti pamet!
Foto: Shutterstock

Jeste li ikad razmišljali koliko donji veš može da utiče na vaš seksualni život?

Ono što nosite u spavaćoj sobi utiče na doživljaj suprotnog pola, otkriva istraživanje. Čak polovina muškaraca priznaje da su im žene koje nose neatraktivno donje rublje automatski manje privlačne.

Rezultati istraživanja pokazali su i da su muškarcima najseksepilniji provokativni kompleti, koji uključuju samostojeće čarape, dok, sa druge strane, mrze korzete i ne smatraju ih privlačnim.

Suprotno svim očekivanjima, samo 19 odsto ispitanih pripadnika muškog pola voli da vidi tange na svojoj partnerki, a tek šest odsto je glasalo za seksi spavaćice.

Najjači afrodizijak za muškarce: Ženski adut na koji padaju i nedodirljivi!

Sa druge strane, žene na muškarcima ne vole da vide staromodne bokserice, smatra 59 odsto ispitanih dama.

"Kad nosite lep donji veš, osećate se samopouzdanije, a samopouzdanje je najseksepilnije. To je znak da je lepo donje rublje ipak za svakodnevnu upotrebu, a ne samo za spavaću sobu. Birajte uvek ono u čemu se najbolje osećate i što odražava vašu ličnost", savetuje Emili Bendel, šefica brenda donjeg veša Bluebella.

"Zamislite samo onaj osećaj kad vidite svog partnera u seksi donjem vešu - to je dvosmerna ulica jer, noseći to isto rublje ispod odeće u javnosti, sa svojim partnerom delite tajnu. Samo vas dvoje znate šta je ispod odeće, a to može pojačati seksualnu želju", otkriva seksolog Anabel Najt.

Prava žena nikad ne radi ove 22 stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs